Zeyyat Saygın & Süleyman Takunyacı

Zeyyat Saygın & Süleyman Takunyacı

Bandırmaspor`daki izleme komitesi görevinden istifa eden Süleyman Takunyacı ile geçmişten günümüze futbol gündemi üzerine söyleşi



Yahya KAPTAN
11.01.2014 09:01:21
Sayın : Takunyacıoğlu Kitap okuduğu kadar amatör maçlarıda takip etseydi belki yetenekli gençleride keşfederdi. Bir tane genç adam seyretmemiş bir izleme komitesi olurmu hazır adamları bulup ,parayı bastırıp takım kurmak en kolayı önemli olan gelecek vaat eden gençleri bularak onların yetişmesine ön ayak olmak . Futbol maçlarına giden herkes bu işi yapabilir özel bir yetenek gerektirmiyor bence önemli olan genç yetenekleri bulup takıma kazandırmak Süleyman bey bir amatör takım ismi bile bilmezken Dostoyevski den bahsediyor çok manidar. Antrenör konusundaki görüşlerine katılıyorum Bandırmada ANTRENÖR yok.. Serdar Samatyalı İSMİ SORULUNCA NEDEN DEVAM ETMEDİ SÖYLEŞİ MERAK ETTİM..

sedat özlemtaş
12.01.2014 17:34:37
yahya arkadaşa kısmen katılıyorum,amatör takımlar konusunda ama Süleyman abinin dediği gibi tek kişilik komite mi olur,basından hüseyin hocanın da bu yönde çalışmalar yapmak istediğini okumuştuk, bu gün bu siteden spor haberlerine bakarsanız ptt 1. lig takımları mert ve soykan kardeşlerimizi transfer ediyor, burnumuzun dibini göremiyormuyuz ne?

Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı