Otomobil kulübü kuruldu

Otomobil kulübü kuruldu

Bandırma`da ilk kez bandirmagarage.com adı altında 50 araçlık otomobil kulübü kuruldu.

Bandırma`daki otomobil tutkunlarını bir araya getiren ``bandirmagarage.com/`` kurumsallaştırılarak yaşama geçirildi.

Kurucu Başkanlığını Vedat Özcan`ın, koordinatörlüğünü Gökhan Dağlı`nın üstlendiği Garage otomobil kulübü 50 otomobil 300 üyeye sahip. İnternet aracılığı ile Bandırma`da kurulup metrapol kentlerdeki benzeri kulüplerle dostane ilişkiler içinde bulunan Bandırma Garage otomobil kulübü haftalık olagan toplantısını gerçekleştirdiği Tatlısu-Cactüs restorant`ta önemli kararlar aldı.

Kulüp belli prensiplere riayet eden üyelerden oluşmanın yanı sıra, yeni alınacak üyeler bazında da son derece titiz davranırken, olmazsa olmazları önceliği yarışma olmadığı oluşturdu.

Tehlikeli davranışlar içinde olmadan çevreci, sosyal ve grup içinde dostluk paylaşımıyla büyümeyi amaçlayan Garage Otomobil kulübü önümüzdeki günlerde düzenlenecek futbol turnuvalarına katılma kararı aldı.

Eşli gezilere önem veren Garage Otomobil kulübü büyük bir aile olarak toplumsal barışı zedelemeden, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde birlikte yaşamayı amaçlıyor.

Başkan Vedat Özcan, bu prensipler doğrultusunda yaptığı açıklamada kulüplerinin temel dayanağının alkol kullanılmaması, tehlikeli sürüş ve sürat denemelerinin yapılmaması, grup içinde saygı ve sevgiden asla ödün verilmemesi olarak belirlediklerini vurguladı.

 





Gökhan DAĞLI
13.01.2014 18:21:37
Bandirmagarage.com Kulübümüzü Duyurduğunuz için Teşekkür Ederiz.

Anahtar Kelimeler:
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli