Köse, Bayanlara hedef gösterdi.

Köse, Bayanlara hedef gösterdi.

Gönen`de bayanlar çayına konuk olan CHP Belediye Başkan adayı Hayati Köse, bu seçimin kaderini kadınların belirleyeceğini söyledi.

Gönen Cumhuriyet Halk Parti Kadınlar kolu Dönence Restoran’da dayanışma yemeği verdi.

Yemekte Kadınlar kolu başkanı Berrin Türegün, CHP İlçe başkanı Bülent Birgül ile Belediye başkan adayı Hayati Köse hazır bulunduğu programda, Gönen`in tüm köylerimizi tek tek ziyaret ettiklerini, Gönen’de seçimleri kazandıkları zaman Gönen’i halk yöneteceğini söyledi.

Başkan Adayı Hayati Köse ise her gittikleri köy ziyaretlerinde ilgi ile karşılanıdıklarını bu durumun kendilerini mutlu edip motivasyonlarını arttırdığını söyledi.

Köse, Gönen`li kadınlara seslenerek `` Bu seçim ulus bütünlüğümüz milli mücadelesidir, burada bireyler değil bir milletin geleceği oylanacaktır. O nedenle özellikle siz kadınların desteği ile mutlu sona ulaşacağız, bu zafer elbette sizlerin olacaktır.`` dedi.

Köse, 14 yıldır iktidarda bulunan bir ülkenin batan tarım politikaları sayesinde üreten değil, dışa bağlı bir ülke konumuna geldiklerini, Kuru fasulyenin 12 tl olduğu bir ülkede mutfağın hesabını en iyi hanımların yaptığına işaret etti.

Köse,``Bu ülkenin döviz zenginleri paranın hesabını bilmez, gemicikler petrolü Türkiye den almıyor ki!... Hayatın pahalılığından haberi olsun, Onlar bedava petrol kullnaırken benim köylüm akaryakıt pahalılığından tarlasını ne sürebiliyor, ne de sulayabiliyor.`` dedi.



Anahtar Kelimeler:
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı