Katil yakalandı

Katil yakalandı

Gönen, Sarıköy`de, Bilezikleri İçin Öldürülen Kadının Katil zanlısı Amasya`nın Suluova ilçesinde yakalandı

Gönen İlçesi Sarıköy Beldesi`nde geçen hafta evinde bıçaklanarak öldürülen 43 yaşındaki Naime Barut`un katil zanlısı Bayram Ö., Amasya`nın Suluova İlçesi`nde yakalandı. Barut`un kolundaki iki bileziğin de alındığı belirlenmişti. 

Gönen`in Sarıköy Beldesi Şumlu Mahallesi Kenar Sokak`ta oturan Naime Barut, 5 yıl önce, kendisi gibi eşinden boşanmış besici Adem Barut ile evlendi. İlk evliliklerinden birer kızları olan çiftten Adem Barut, 7 Şubat günü koyunları otlatmaya götürdü.

Evde yemek hazırlayan Naime Barut, yedi yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Ceset, Adem Barut`un eve gelen kızı tarafından bulundu. Haber verilmesi sonucu gelen polis, Naime Barut`un kolundaki iki altın bileziğin alındığını saptadı. Evde parmak izi alıp tanıkları dinleyen jandarma, Barut ailesinin komşuları Bayram Ö.`yü şüpheli olarak aramaya başladı.

Jandarmanın ısrarlı takibi sonucu Bayram Ö., cinayetten sonra kaçtığı Amasya`nın Suluova İlçesi`nde yakalandı. Zanlının yakalandığı haberini aileyi ziyaret eden Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak verdi.

Naime Barut`un ailesine başsağlığı dileyen Kaymakam Parlak, İlçe Jandarma Komutanlığı`nın başarılı ve titiz bir çalışma ile cinayet failini bir saat gibi kısa sürede tespit ederek 6 gün içinde yakalayarak adalete teslim ettiğini söyledi.

Kaymakam Parlak, kaymakamlık olarak aileye destek olacaklarını da sözlerine ekledi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı