Günün Konuğu

Günün Konuğu

TC.Gazi Fatih ÖZTÜRK, Devletinin ona sağladığı Okul kantini işletmesi ile yaşamını idame ettiriyor.

Bandırma Manşet`in içimizden birisi ``Günün Konuğu`` Haber realite programımızın bugünkü konuğu TC.Gazi Fatih Öztürk.

Fatih Öztürk aslan Trabzonlu ancak ailesinin uzun yıllardır Bandırma, İhsaniye mahallesi Muradiye bölgesinde ikamet etmesi nedeni ile o artık kendisini  Mavi-Bordo-Beyaz Bandırmalı olarak biliyor.

TC.Gazi fatih Öztürk (39) evli ve bir kız çocuğu Babası. Öztürk, 1997 yılında  Vatani görevini ifa ederken  bölüğü ile birlikte katıldığı Kuzey Irak Malaka Dağı oğerasyonunda bir gece mevzisine Teröristlerin attığı Havan topunun isabet etmesi üzerine sağ kolunu kaybetmiş bir gazimiz.

TC.Gazi Fatih Öztürk ilk günler bedeninden önemli bir uzvunu kaybetmenin derin acısı ile birlikte yeni yaşamını tek kolla sürdürme noktasında büyük çaba harcamış, iki yıl aradan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 1999 yılında TC. Gazi Fatih Öztürk`ün evine en yakın Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet okulu Kantin işletmesini kendisine kiralamış.

TC.Gazi Fatih Öztürk, azimli çalışması, okul çevresi ve öğrencilerle olan diyaloğu onu yeniden hayata bağlamakla kalmayıp 2003 yılında Memleketlisi Seher Öztürk`le yaşamını birleştirmesi ile hayatı dahada değişmiş.

TC.Gazi Fatih Öztürk, bugün 8 yaşında Sümeyye Öztürk isimli bir kız çocuğu ve genişleyen ailesi ile kendi yaşam kavgasını veriyor.

TC.Gazi Fatih Öztürk`e günlük çalışmasında yengesi ile eşi Seher hanım yardım ediyor. TC.Gazi Fatih Öztürk yorulsada, yaşama tutunmaktan sonderece mutlu, o bir tek şeye inanıyor. Kantinin girişine astığı Atatürk`ün veciz sözü,  ``Siz almakta olduğunuz irfan ve terbiye ile, insanlık meziyetinin, vatan sevgisi, fikir hürriyetinin en kıymetli sembolü olacaksınız.`` 



Anahtar Kelimeler:
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı