Turizm toplantısında önemli kararlar alındı

Turizm toplantısında önemli kararlar alındı

Erdek`te yapılan turizm toplantısında kumsal işgalleri kaldırıldı.


ERDEK paylaşan: zeki-karadeniz

Erdek`te turizm toplantısı, İlçe Kaymakamı İsmail Kaygısız başkanlığında yapıldı.
Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cankurt, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş İlhami Görgülü, TCSG-94 Komutanı Üsteğmen Emre Güngör, Zabıta Müdürü Zühal Koca, Liman Başkanı Cemal Yıldırım, Mal Müdürü Turgut Karamercan, Vergi Dairesi Müdürü Dursun Taş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdem Eren, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Murat Yazar, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Fatih Canbaz, meclis üyeleri ve otel işletmecileri katıldı.

Toplantıda Erdek`te turizm sezonunda yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu. Ayrıca kurum müdürleri, turizmciler ve işletme sahipleri yaklaşan turizm sezonu ile ilgili olumsuzluklara karşı alınacak önlemler ve önerilerini sundular.

Kaygısız, ilçede iyi bir turizm sezon geçirilebilmesi için tüm kurumların ve turistik işletmelerin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirterek, "Turizm sektöründe huzur ve güven ortamı çok önem arz ediyor. Yapılan her doğru Erdek turizmine katkıda bulunur. Kumsallarımızı sadece denizden faydalanacak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Kumsal üzerinde şezlong satımı da olmak üzere ticari işletmeye izin vermeyeceğiz. Büfelerin sadece büfe olarak hizmet vermesini istiyoruz. Yeni sezonun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.



Anahtar Kelimeler:
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı