U-16 Gönen`den başarılı skor

U-16 Gönen`den başarılı skor

U-16 Balıkesir il şampiyonu Gönen Belediyespor bugün Biga`da oynadığı 1. kademe bölge müsabakalarında İstanbul Yeniköyspor`u 3-2 yendi.


U-16 Gönen Belediyespor paylaşan: zeki-karadeniz

U-16 lig Balıkesir İl Şampiyonu Gönen Belediyespor bugün Biga`da karşılaştığı Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakasında İstanbul Yeniköyspor`u 3-2 yendi.

Biga`da 2. grupta oynanan karşılaşmalarda 1. grupta Gönen Belediyespor, İstanbul Yeniköy, İzmir Kuruçeşmespor, 2 grupta ise Manisa Some Sotes, İstanbul Paşabahçe ve İzmir Güzelyalı yer aldı.

Yeşil beyazlı Gönen ilk karşılaşmada İstanbul Yeniköy`ü yenmesi grup finali oynama şansını yükseltti.

Bilindiği üzere 3 takımlı grup liderleri 1. kademe finali için son bir karşılaşma oynayarak 2. kademeye çıkma hakkı kazanacak.

U-16 Gönen Belediyespor grubunda eşleştiği takımların ortak tarafsız sahası Biga`da oynaması büyük avantaj teşkil ediyor.

Bu sabah yıldız parkta başta Başkan İsmail Biroğlu ve bazı yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu kahvaltıda Bandırma Manşet`e konuşan Antrenör Erol Öztürk, çabalarının en iyi sonucu almak için Biga`ya gideceklerini vurgulaması ardından maç bitimi sonrası gazetemizi arayarak 3-2 lik skorun müjdesini de verdi.

Bandırma Manşet spor servisi olarak U-16 Gönen Belediyespor`a Türkiye şampiyonası kademe maçlarında başarılar diliyoruz.



Anahtar Kelimeler:
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 8.6 ° Güneşli