Göbel Halı Sahada da başarılı

Göbel Halı Sahada da başarılı

SUSURLUK BELEDİYESİ HALI SAHA FUTBOL TURNUVASINDA A GURUBUNDA GÖBEL SPOR FAVORİ HALI SAHA FUTBOL TURNUVASINDA A GURUBUNDA GÖBEL SPOR FAVORİ

28 Mayıs 2014 günü Susurluk Belediyesinin düzenlediği Futbol Halı saha turnuvasına 23 takımın katılımı başlayan turnuvada B Gurubunda Göbel spor yenilmezliğini devam ettiriyor. Susurluklu futbol severlerinde maçları ilgi ile izlemesi yoğun bir seyirci kapasitesinin bulunduğu maçların davul-zurna eşliğinde festival havasında geçmesi spor severleri de bu tür etkinlikleri kurumların düzenlemelerini etkinliklerin devamını istediklerini belirttiler.

 

Gurubunda üç maçı da kazanan Göbel spor Marmara 2 kümede gurubunda mahalli ligi 4, olarak tamamlamıştı. Yaz sezonu nu boş geçirmeyen Göbel sporlu futbolcular Susurluk Belediyesinin düzenlediği halı saha futbol turnuvasında mücadele veriyor. B gurubunda mücadele sürdüren Göbel spor Gurup lideri olarak son iki maçı da kazanıp elemelere katılmayı hak edeceklerini belirttiler. 15 Haziran 2014 Pazar saat 19,30 da yapacakları Soma Linyit spor maçını da kazanarak gurup ikincisi Ümiteli sporu konuk ederek gurubunda maçları tamamlayacaklardır.

 16 takımın eleme usulü ile katılacağı maçları da kazanarak şampiyonluğu hedeflediklerini belirten Teknik sorumlu Ömer DADAŞ sporcularımız bu turnuvanın ardında Göbel de yapılacak ikinci bir turnuvayı hedef aldıklarını sporcuların yaz boyunca devamlı çalışarak maçlar yaparak 2015 sezonuna hazırlandıklarını belirtti.

                                                                                     İbrahim PAMUKÇU /SUSURLUK

 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli