Komedi Dükkânı Erdek'te

Komedi Dükkânı Erdek

Kahkaha makinesi ‘'Uçan Kuş-Arkadaşım Hoşgendin''in ekürisi Özer Atak, Erdek'ten villa aldı.

7 yıldır sahnede, nerede ise tüm Televizyon kanallarında büyük HİT alan ‘’Uçan Kuş, Arkadaşım Hoş geldin’’ komedi programının kahkaha makineleri Tolga Çevik & Özer Atik ikilisinden, Özer Atik Erdek’te yazlık aldı.

Çocukluğu Babasının yazlığı bulunan Gönen Denizkent’te geçen ve Gönen’den evli olan sanatçı Erdek’e olan hayranlığını Cuğra’da aldığı yazlıkla taçlandırdı.

Ünlü Kahkaha makinesi Özer Atik, ailesinin kendisini ziyareti nedeni ile geçtiği Ocaklar Alorıa Garden Hotel’e yayın koordinatörümüz Zeki Karadeniz ile görüştü.

Genç sanatçı, Birçok ünlü gibi havası ve suyu ile eşsiz bir coğrafyaya sahip Erdek’li olmanın ayrıcalığını fark ettiğini, ancak kentsel yaşamda karşılaştığı problemlerin yerel yönetimlerce çözümlenmesi gerektiğine değindi.

TRT 1 de devam eden ‘’Uçan Kuş, Arkadaşım Hoş geldin ‘’ komedi programı ile yoğun bir çalışma temposu içinde, birde iş ortağı Tolga Çevik ile ‘’Yalan Sanırım’’ adlı sürpriz bir düet yapan Özer Atik, Ocaklar Aloria Garden Otel’in Akdeniz otelleri konseptindeki konforunun, Erdek’teki tüm otellerde olması gerektiğini söyledi.

Annesinin rahatsızlığı nedeni ile büyük sıkıntı yaşadıkları Erdek’te tretuvarların yetersiz ve çocuk arabası ile dahi yürünemeyecek durumda bulunduğunu vurgulayarak ‘’Yerel yönetimlerin görevi bu olsa gerek.’’ Dedi.

‘’Komedi Dükkânı’’ bünyesinde sürdürdüğü sanat dünyasında, uzun soluklu kalmak istediğini ve bu noktada istikrarlı bir çalışma programı uyguladığını söyleyen Özer Atik, bu yoğun çalışma atmosferinde kendisine en büyük destekçi eşinin olduğunu söyledi.

Gazetemiz yayın koordinatörümüz Zeki Karadeniz ile ünlü müzisyen-komedyen Özer Atik’in samimi söyleşisini videomuzdan izleyebilirsiniz.



Anahtar Kelimeler:
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı