Çocuk parksız sokak kalmayacak

Çocuk parksız sokak kalmayacak

Başkan yardımcısı Mehmet Sert, yeni çocuk parklarının açılışını yaptı.

Bandırma Belediyesi Park-Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından farklı noktalarında hizmete alınan yeni çocuk parklarına vatandaşlari sevindirdi.

Son olarak İhsaniye Mahallesi Solakoğlu Sitesi önünde yapımı tamamlanan Yeni Çocuk Parkı ve Spor Gruplarının hizmete alınmasından dolayı mahalle sakinleri Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sert’e teşekkür etti.

Başkan Yardımcısı Mehmet Sert, belediye ekiplerince Bandırma genelinde birçok noktada yeni parkların ve spor gruplarının yapımının tamamlandığını belirterek bundan sonra da aynı hizmetleri Belediye’ye bağlanan yeni mahallelerimizde de yapılacağını söyledi. 

 


bandırmalı
12.11.2014 23:06:15
Sayın Bandırma Belediyesi Üst düzey yetkileri, sunullah mahallesinde Zümrüt ilköğretim, Çimket sitesi ve Eğit.koop (köprü) şubesi çevresine Çocuk parkı yok, o bölgeye Çocuk parkı istiyoruz. İnşallah Belediye yetkileri bu isteğimize karşı duyarsız kalmazlar.

gamze bayındır
13.11.2014 23:32:54
iyi aksamlar bizlerde yüzüncü yıl bin beş yüz yetmiş sokakta oturuyoruz mahallemize çocuklarımız için park istiyoruz lütfen ilgilenin bu durumla çocuklarımızı oyun oynasınlar diye parka taşımayalım artık park bize gelsin tşkrlr...

Anahtar Kelimeler:
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı