ASALETEN ATANDI

ASALETEN ATANDI

Bandırma Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğüne asaleten atama yapıldı.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Bandırma Belediye Başkanı seçilen Av. Tolga Tosun, Özel Kalem Müdürlüğüne Bandırma Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde görevli Emel Çetin´i görevlendirmişti. Onay için İçişleri Bakanlığına gönderilen atama yazısı geçtiğimiz hafta içi İçişleri Bakanlığı tarafından onaylandı ve Emel ÇETİN asaleten Bandırma Belediyesi Özel Kalem Müdürü olarak atandı.

Emel Çetin kimdir?

1980 Bandırma doğumlu olan Emel ÇETİN, Bandırma Ticaret Meslek Lisesi ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi.  Özel sektörde yönetici asistanlığı ve muhasebe bölümlerinde çalıştı. 2009 yılı Mayıs ayında Bandırma Belediyesi İmar Müdürlüğünde göreve başlayan Çetin, bir yılı aşkın süre Başkanlık Sekreterliği görevini yürüttü. Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde Yazı Kalemi ve Protokol Sorumlusu olarak çalıştı. 2011 yılından itibaren Festival Düzenleme Komitesi Sekreterliğini yaptı ve Bandırma Belediyesinin tüm organizasyonlarında görev aldı.

Mayıs 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimi ile Bandırma Belediye Başkanlığı görevine gelen Av. Tolga Tosun´un görevlendirmesiyle Bandırma Belediyesi Özel Kalem Müdürü olan Emel Çetin, Ekim 2019 tarihi itibarıyla İçişleri Bakanlığı tarafından asaleten bu göreve atandı.

Emel Çetin bir çocuk annesidir.  



Anahtar Kelimeler: ASALETEN ATANDI
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli