ASAYİŞ GÜNDEMİ

ASAYİŞ GÜNDEMİ

Uyuşturucu operasyonu ve tutuklamalar.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ticareti yapanlar ve kullananlarla mücadelesini sürdürüyor. Bu kapsamda il merkezi, Bandırma, Edremit, Ayvalık, Bigadiç, Erdek ve Gömeç’te yapılan çalışmalarda 663 gram esrar maddesi, 1 gram toz esrar maddesi, 31 gram bonzai maddesi, 80 gram metamfetamin maddesi, 668 adet sentetik ecza hap, 1 adet hassas terazi, 1 adet sahte kimlik ve 1 adet sahte ehliyet ele geçirildi.

Bu suçla ilgili yakalanan 77 kişiden 2’si tutuklanıp, 3’ü adli kontrol, 72’si ise haklarında yapılan adli işlemler sonucunda serbest bırakıldılar.

BİR BAŞKA ÇALIŞMA

Aynı suçlarla ilgili olarak yapılan bir başka çalışmada ise il merkezi, Bandırma, Bigadiç, Edremit ve Erdek’te 14 kişi yakalanırken, 1 kişi tutuklandı, 1 kişi adli kontrol kararı, 12 kişi ise haklarında yapılan adli işlemler soncunda serbest bırakıldılar.

Çalışmada 12,24 gram metamfetamin maddesi, 5 adet sentetik ecza hap, 4,73 gram bonzai maddesi, 651,87 gram esrar maddesi, 30 adet Hint keneviri tohumu, 1 adet hassas terazi, 2 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılıp “payp” denilen aparat ele geçirildi.

        96 kişi yakalandı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, il merkezi, Ayvalık, Bandırma, Erdek, Gömeç, Edremit, Burhaniye, İvrindi, Manyas, Marmara ve Susurluk’ta 96 kişi yakalandı. Bunlardan 24’ü tutuklandı.

Çalışmalarda 13 adet ruhsatsız ateşli silah ve bu silahlara ait 207 adet fişek, 9 adet ruhsatsız tüfek ve bu tüfeklere ait 18 adet kartuş, 2 adet kurusıkı tabanca ve bu tabancalara ait 30 adet fişek ele geçirildi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yine çok sayıda ateşli silah ele geçirdi.

İl merkezi, Bandırma, Erdek, Ayvalık, Burhaniye, Edremit, Gönen ve Susurluk’ta yapılan çalışmalarda yakalanan 21 kişiden 5’i tutuklandı.



Anahtar Kelimeler: ASAYİŞ GÜNDEMİ
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli