Asayiş gündemi

Asayiş gündemi

Bandırma ve Erdek’te uyuşturucu operasyonu. Silahlar ele geçti.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapanlara karşı yaptığı mücadelede 17 kişi yakalandı. Bunlardan 1’i tutuklanıp, 16’sı, haklarında yapılan adli işlemler sonucunda serbest bırakıldılar.

İl merkezi, Bandırma, Erdek, Bigadiç ve Edremit’te gerçekleştirilen çalışmalarda 26,71 gram metamfetamin maddesi, 92 adet sentetik ecza hap, 13,61 gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, 13 adet ecstasy hap, 0,53 gram esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 5 adet fişek, 4 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan ve “payp” olarak tabir edilen cam aparat ele geçirildi.

Yine silahlar ele geçti.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, çeşitli suçlardan aranan 19 kişiyi yakaladı, 7’si tutuklandı.

İl merkezi, Ayvalık, Balya, Burhaniye, Dursunbey, Edremit, Erdek, Gömeç ve Gönen’de yapılan çalışmalarda ayrıca 2 adet ruhsatsız ateşli silah ve bu silaha ait 8 adet fişek, 1 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet Browning marka 9,00 milimetre çaplı ruhsatsız ateşli silah ve bu silaha ait 8 fişek, 1 adet Retay marka 9,19 milimetre çaplı ruhsatsız ateşli silah, 1 adet Magnum marka pompalı tabir edilen ruhsatsız tüfek ele geçirildi.



Anahtar Kelimeler: Asayiş gündemi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli