ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bandırma`da sürdürülen ummalı asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan yardımcısı Dursun Mirza kış gelmeden asfaltlanmadık yol kalmayacağını söyledi.





Bandırma Belediyesi Fen İşleri Ekiplerinin sürdürdüğü asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Hızla gelişen ve büyüyen kentimize daha güvenli yollar sağlayabilmek için çalışmalarını sürdüren Bandırma Belediyesi asfaltlama çalışmalarına Paşakent mahallesinde devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Şehit Ayhan Özbey Caddesi, Şehit Cenğiz Karabıyık Caddesi, Şehit Mustafa Boz Caddesi, 1061 sokak, 1069 sokak ve 1051 sokakta asfaltlama çalışmalarını tamamlandı.

Ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza Bandırmanın çok hızlı bir şekilde büyüdüğünü belirterek Bandırma Belediyesi'nin kentimizde alt yapı ve üst yapı hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirdiğini söyledi. Mirza İlçemiz gün geçtikçe büyüyor yeni konutları ve yeni yolları bünyesinde barındırmaya devam ediyor. Bizim görevimiz ise bu yolları, konut alanlarını en yaşanılır hale getirmek. Bu kapsamdaki çalışmalarımıza Paşakent Mahallesini de ekledik ve çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Dedi.






Hasan CEYLAN
4.10.2012 09:26:58
Bütün Belediye meclis üyelerinin Başkan yardımcılarının ve Belediye başkanının oturduğu güzergah bir güzel asfaltlanıyor. Gariban halkın ise yama yapılıyor. Bu koltuğu giderken götürün çünkü bu halk bir daha sizi bu koltukta istemeyecek.

Üzeyir BORA
4.10.2012 13:13:27
Bandırma Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi bahçesine de asfalt yapılmasını istiyoruz. (Diğer yapılan okullar gibi.)

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı