Aşı bilmecesi

Aşı bilmecesi

Covit'te 3. aşı randevusu, hastane koridorlarını doldu, taşırdı.

Sağlık Bakanlığınca "Hayat Eve Sığar" sloganı ile gündeme uyarlanan Covit aşı randevusunda 3. aşama için rendevu verilmesi Hastane koridorunda yığılmalara neden oldu.

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesinde saat 18.oo açılımlı rendevu, arayan herkese verilmesi üzerine aşılama bandı önünde uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu.

Koridorları dolduran randevu sahipleri, bir birlerine dayalı aşı sırası beklerken, tanımadığı kimselerle aynı sırada bulunmanın stresini yaşadı. Tek aşı şubesi ile yüzlerce randevu sahibine aşı yapılması için sürdürülen çabanın yetersiz kaldığı Hastane koridorlarında, yaşanan traji komik ve son derece tehlikeli yaklaşım aşı sırası bekleyen vatandaşlar tarafından öfkeli ve sert dillerle eleştirildi.

Bazı randevu sahipleri, telefon ile alınan randevuların aynı saate verilmesinin skandal olduğu yorumunda bulunurken, bazı randebu sahipleri ise, Korona'dan korunmak adına 3. aşı randevusu alanların asıl korona tehlikesini hastane koridorunda oluşturdukları sırada yaşadıkları kaydedildi.



Anahtar Kelimeler: bilmecesi
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı