ASILSIZ İHBARA 260 TL CEZA

ASILSIZ İHBARA 260 TL CEZA

. ‘Yangın İhbar 110' telefonuna yapılan asılsız ihbarı yapan telefonun sahibine 260 TL gibi bir ceza verileceği” belirtildi.

Edremit ilçesinde asılsız ‘Yangın İhbarı’ ilçe itfaiyesinin olay yerine gelmesi ve yangına müdahale için yangının yerini araması ilginç görüntüler oluşturdu. ‘Yangın İhbar 110’ telefonuna yapılan asılsız ihbarı yapan telefonun sahibine “260 TL gibi bir ceza verileceği” belirtildi.

 Edremit ilçesinde Cumhuriyet Meydanındaki Şenler İşhanından ‘110 Yangın İhbar’  telefonuna yapılan asılsız ihbar Edremit Belediyesine ait ilçe itfaiyesinin olay yerine gelmesi ve yangına müdahale için yangının yerini araması ilginç görüntüler oluşturdu.

Cumhuriyet Meydanındaki Şenler İşhanındaki işyerleri ile halkın yardımları ile ihbar edilen ‘Yangının Yeri’ araştırıldı. Yapılan aramada ‘110 Yangın İhbar’ telefonuna yapılan asılsız ihbarı yapanın adını verilmediği ama ihbarı yapanın “Bir Avukat Olduğu” şeklinde yapıldığı bilgisi verildi. Yetkililerin verdiği bilgiye göre ‘110 Yangın İhbar’ telefonuna yapılan asılsız ihbarı yapan telefonun sahibi veya ihbarı yapan kişiye 260 TL gibi bir ceza verileceği belirtildi.

Edremit Belediyesine ait itfaiye ekipleri yangın ihbarının asılsız olduğunu tespit edilmesi sonrası olay yerinden ayrıldı.                    ENVER DOLGUN

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli