Asılsız`da olsa Bomba

Asılsız`da olsa Bomba

Servet Çırpan`da Kızılay önüne bırakılan iki çanta polisi harekete geçirdi





Bandırma
Kapalı Pazar yeri yanında, Kızılay Öğrenci Yurdu ve Yaşlılar Konuk Evinin bulunduğu bina önüne bırakılan 2 çanta cumartesi günü polisi alarma geçirdi.

Büyük siyah el çantasının yanında dizüstü bilgisayara çantasının da bulunması polisi uzaktan kumandalı düzenekli patlayıcı kuşkusunu uyandırdı.
Cumartesi pazarına gelen vatandaşlar köylüler ve cumartesi günü bu güzergâhtan geçen Levent Otobüslerinin yolun trafiğe kapanması sonrası büyük bir kargaşaya neden oldu.
Saat 18.10 sıralarında fark edilen şüpheli çantanın etrafı güvenlik şeridine alınması ardından Balıkesir'den bomba imha uzmanlarının gelmesi beklendi.
Saat 20.00 sırasında şehrimize gelen bomba uzmanları özel kıyafetleri ile bomba olduğu sanılan çantaya yaklaşırken seyyar jammer aletiyle yaklaşarak çevredeki cep telefonlarını etkisiz hale getirdiler.
Paket'in açılması esnasında vatandaşlar bölgeden uzaklaştırıldı ve sıkı güvenlik önlemleri alındı.
Dizüstü bilgisayar çantası ve çantada eski eşyadan başka bir şey çıkmaması polise ve vatandaşlara rahat nefes aldırırken, çanta içinden çıkan kıyafet harici eski eşyalar olayın provokasyon olma ihtimalini de akla getirdi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı