Asırlık Çınar'lara vefa ziyareti.

Asırlık Çınar

AK Parti Kadın Kolları Cumhuriyetin 100. yılında yüz yaşındaki asırlık çınarlara vefa ziyaretinde bulundu.

AK Parti Bandırma Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda Bandırma Belediye meclis üyesi görevini yürüten Eksi Paşakent Muhtarı Oya Yücel, siyasi çalışmalarının sosyal koordinasyonunu durmak sızın sürdürüyor.

AK Parti Bandırma Kadın Kolları Başkanı  Oya Yücel bugünde kentin tarihi kimliklerinden 2 Erkek çocuk, 1 kız, 2 erkek torun sahibi Nazmiye Boz hanımefendiyi konutunda ziyaret ederek, hoş sohbet gönül sohbetinde bulundu.

Yücel, yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile gerçekleştirdiği Vefa ziyaretlerinde asırlık çınar Nazmiye Boz'un 85 yıl önce Kocagöl'den Edincik'e gelin geldiğini ve 85 yıl önceki anıları dinledi.

Başkan Oya Yücel'in gündeminde günün ikinci çınarı Ayşe Şahin vardı.

Vefat eden büyük oğlu ve gelininin dışında 3 erkek çocuk sahibi olduğunu açıklayan Ayşe Şahin 1923 doğumlu. 100. yılı geride bırakıp hayata “dalya” diyen Şahin'in bugün evli olan 5 torun sahibi.

Torunlarının çocuklarını bağrına bayan asırlık çınar Ayşe Şahin'in yüzündeki tebessümü kaybeden kaygısı ise elbette kısa bir süre önce düşerek kalça kemiğinin kırılması, “Oda geçecek, sevgi her şeyin ilacı” diyerek güne dair ziyaretçilerine umut yükleyen teşekkürde bulundu.

Asırlık Çınar Ayşe Şahin, AK kadınlara "iyileştikten sonrada gelin" demeyi ihmal etmedi.



Anahtar Kelimeler: Asırlık Çınar' ziyareti.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı