Aşk Gemisi tahliyede

Aşk Gemisi tahliyede

Uzun bir aradan sonra limana yanaşan ANGUS gemisi, Bandırma`yı bok kokusuna boğdu.

Bandırma 2011 yılında, İzmir halkının tepkisi sonucu tahmil tahliye için Bandırma`ya yönlendirilen ANGUS gemileri ile tanıştı.

Söz konusu tarih ve takip eden günlerde bir birini izleyen haberlerimizde Geminin hangi ülkeye ait olduğu, kaç Angus getirdiği, Kimlere getirdiği, tahmil tahliyenin kaç gün süreceği şeklinde bir çok haber yaptık.

Bandırma Manşet`in Bandırma Halkının beklentisi ve sağduyu sesi olarak "Aşk Gemisi Sandık, ANGUS Gemisi çıktı..." Başlığı altında yayımladığımız haberler büyük yankı uyandırdı.

Haberimiz  kamu oyu nezdinde yüksek perdeden karşılık bulunca başta ithalatçı firmalar ve buna paralel olarak etki ve yetkileri noktasında aciz kalan bazı bürokratlar bize tavır koydu.

Bandırma Manşet dün olduğu gibi bugünde Bandırma Limanında ANGUS tahmil tahliyesini yerinde gördü, O genizleri zehirleyen kokuyu tüm Bandırmalılar gibi ciyerlerinde hissetti.

O nedenle " Doğru tektir, 2 doğru olmaz..." deyiminden hareketle birkez daha söylüyoruz. ayrıntıların hiç önemi yok, bunlar teferruat, önemli olan Bandırma`yı lağıma çevirdinizdir...

Bundan sonra ne söyleseniz hikaye!...

" Sizi gidi, ANGUS dotları ANGUSLAR sizi!..." 




  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli