Askıda yemek ilgi gördü

Askıda yemek ilgi gördü

Gönen´li lokantacı iftarlarda ?Askıda Yemek? uygulaması başlattı.?

Gönen´de esnaf lokantası işletmecisi Müsteba Aslandoğan 25 yıldır sürdürdüğü baba mesleği lokantacılığına Ramazan dolayısı ile ?Askıda Yemek? uygulaması başlattı.

Müsteba Aslandoğan uygulamaya konulan her şeyin ihtiyaçtan kaynakladığını, fırınlarda uygulanan ?askıda ekmek? uygulamasından sonra kendisinin de ?Askıda Yemek? uygulamasına geçtiğini söyledi.

Esnaf Lokantacısı, Müsteba Aslandoğan Ramazan dolayısı ile özenle hazırlanan iftar sofrasına ilçenin önde gelen şahsiyetlerinin geldiğini, bunların gerçek ihtiyaç sahibi oruçlu vatandaşların mükellef bir iftar sofrasında iftar etmelerine olanak sağlayan ?Askıda Yemek? uygulamasına ödeme yaparak katkı verdiklerini vurgulayarak, ? Durumu müsait olan vatandaşlarımız arzu ettikleri kadar vatandaşın iftar etmesini sağlayacak ödemede bulunuyor, bizde belirlediğimiz kriterlere göre ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza iftar imkânı sağlıyoruz.? Dedi.

Esnaf Lokantacısı, Müsteba Aslandoğan, ?Askıda Yemek? kampanyasına katkı veren vatandaşlar 15 tl, 20 tl ve 25 tl den oluşan üç seçenekten birisini belirliyor ve kaç kişiye iftar vermek isterse ödemede bulunuyor. Bizde gereken misafirperverlik çerçevesinde ihtiyaç sahibi oruçlu vatandaşlarımıza mükellef bir iftar yaptırmanın mutluluğunu paylaşıyoruz.? Dedi.

/resimler/2016-6/10/1702554498102.jpg



Anahtar Kelimeler: Askıda yemek ilgi gördü
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli