Atakay`dan açıklama

Atakay`dan açıklama

Bandırma CHP ilçe başkanı, yeni görevi nedeni ile basın açıklaması yaptı.

 

Bildiğiniz gibi ülke genelinde yapılacak yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte parti yönetmeliklerinin zorunlu kılması neticesinde yönetim kurulumuzdan istifalar olmuştur.

1,5 yıl beraber çalıştığımız Başkanımız Sayın Metin Ok başta olmak üzere yönetim kademesinden ayrılan arkadaşlarımıza verdikleri emekten ve hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz.

Görevlere aday olmak her üyemizin hakkıdır. Yönetimden ayrılan arkadaşlarımıza da bu yolda başarılar diliyorum. Bize önceden olduğu gibi her zaman destek olacaklarını biliyoruz.

Önümüzdeki dönem Aday adaylıklarının açıklanma dönemidir. Yaklaşan yerel seçimlerde her kademedeki göreve aday birçok aday adayımız çıkabilir. Bu da aslında Partimizin demokrasi şenliğidir. Zenginliğimizdir.Bandırma İlçe Yönetimine düşen görevse; bu süreçte her kademedeki aday adaylarımıza rahat çalışma ortamını hazırlamaktır.

Üyelerimizin ve ilçe örgütümüzün talebi demokrasidir. Eğilim Yoklamasıdır( Ön seçim). Tüm üyelerimizin katılımı ile partimizde yapılacak önseçim de çıkacak sonuca saygı duyarak adayımızı desteklemek hepimizin görevidir.

Bu Konuda Gen Bşk Yardımcımız Sn.Gökhan Günaydın da Bandırma da ve Balıkesir de yaptığı açıklamalarda partide sandık konulacağı ve üye huzurunda demokratik seçim yapılacağı açıklamaları bizleri memnun etmiştir.

Önümüzdeki süreci partililerimizin en iyi şekilde değerlendireceğine ve bu demokrasi sınavını başarı ile geçeceklerine gönülden inanıyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezimizden sade üyemize kadar her bireyi ile bu takvim döneminde en doğru kararı vereceklerine de şüphemiz yoktur. Üyelerimizin bu dönemi siyasi olgunlukla geçirmelerini, kulaktan dolma bilgilere itibar etmemelerini rica ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisini, seçmenini, seçilmişlerini korumak ve kollamak her üyemizin görevidir.

İstifalar sonrası listemizden 6 arkadaşımız Asil Yönetim Kurulu üyesi olarak aramıza katılmışlardır. Katılan Arkadaşlarımızla birlikte yapılan yönetim kurulu toplantısında Yönetim Kurulu üyelerimizin oylaması ile ve oybirliği ile Başkanlığa beni seçmişlerdir. Bu vesile ile arkadaşlarıma gösterdikleri güvenden dolayı teşekkür ediyorum.

Görev süremiz boyunca samimiyetle görev yapacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Adalet duygusu ile her üyemizin hakkını korumak için çalışacağız. Bunun yanı sıra bundan önce olduğu gibi toplumun her katmanın sıkıntılarını analiz edip, raporlayıp çözümü için gerekli her mercii ile temasa geçeceğiz. Amacımız öncelikle Bandırma da başarımızı devam ettirmek , Balıkesir de ve en önemlisi Ülkemizde iktidar olmaktır.

Atilla Atakay

Chp Bandırma İlçe Bşk.

Asıl olan Bandırma’dır, demokrasidir. Cumhuriyet Halk Partisi’dir



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu