Ataş; ?Adalet yerini bulmalı.?

Ataş; ?Adalet yerini bulmalı.?

AKP Meclis Üyesi Yakup Ataş; Halka zulmeden Fetö teröristleri en ağır şekilde cezalandırılmalı.?

Dün akşam Erdek Meydanında toplanan demokrasi nöbetçileri içinde görüştüğümüz Bandırma Belediye Meclisinin Ak Partili Meclis Üyesi Yakup ATAŞ yaşanan gelişmeler ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada düşüncelerini şöyle açıkladı;

?Demokrasiyi kesintiye uğratacak her türlü kalkışma veya darbe girişimini şiddetle kınıyorum.  Ülkemiz üzerinde emelleri olan iç ve dış bütün mihrakların, demokrasimizi kesintiye uğratacak her türlü girişime karşı halkın ve milletin bir ve berber olarak, demokratik yollarla işbaşına gelmiş olan hükümet  ve cumhurbaşkanımızdan başka hiç bir otoriteyi kabul etmediğini gerek darbeye canları pahasına karşı koyarak ve gerekse de bu meydanları doldurarak cevap vermiştir.?

Ataş; ?Meydanlar önemli, bu meydanlar bugün sadece birer meydan değil, bugün burası Mekke, bugün burası Medine, Kudüs, Myanmar, Saraybosna, Karabağ Hocalı. Bu anlamda bu meydanlar bizim için namus meselesi olmuştur. Gelecek nesillere daha özgür, daha sivil ve daha demokratik bir ülke bırakmak için bu meydanlardaki nöbetlere devam edeceğiz.? şeklinde konuştu.

Ataş, ?Halka zulmeden hain Fetö terör örgütü mensubu teröristlerin en ağır şekilde cezalandırılmasını adaletimizden bekliyoruz. Adalet mutlaka yerini bulmalı, milletçe beklentimiz bu? diyerek sözlerini noktaladı.  

/resimler/2016-7/27/1726383413880.jpg



Anahtar Kelimeler: Ataş Adalet yerini bulmalı
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli