Atasoy’dan muhtarlara teşekkür

Atasoy’dan muhtarlara teşekkür

Erdek Kaymakamı A. Atakan Atasoy: “Paşalimanı adamızdaki 5 muhtar, bizi vatandaşlarımızla buluşturdu”

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, 16 Mayıs 2022 Pazar günü, Paşalimanı’na bağlı Harmanlı Mahallesi’nde bahar şenliği düzenleme organizasyonunu üstlenen adadaki beş muhtarın da önemli bir hizmeti getirdiğini belirterek, teşekkür etti. Bu çeşit etkinliklerin, vatandaşlar arasında birlik ve dayanışmayı artıracağına dikkati çeken Atasoy, “Güzel bir etkinlik oldu. Şenliğin düzenlenmesine emek verenler başta olmak üzere katılanlara da teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız, düzenledikleri bu etkinlikle vatandaşlarımızla buluşmamızı sağladılar. Bu etkinlikte biz de ada halkına devletimizin sıcak yüzünü yansıtmaya çalıştık. Bu çeşit etkinliklere ilçemizdeki tüm sivil toplum kuruluşlarının sahada olarak eksiksiz katılmaları gerektiğini düşünüyorum” dedi.

PİKNİK ALANI BELEDİYENİN

Harmanlı Mahallesi’nde piknik yapılan alanın Erdek Belediyesi’ne ait olduğu öğrenildi. Alanın yanında ayrıca Hazine’ye ait bir yer de bulunuyor.

MUHTARLARIN İSTEKLERİNİ DİNLEDİ

Şenlik sırasında Erdek’e bağlı muhtarlarla da sohbet eden Atasoy, onların istek ve ihtiyaçlarını değerlendirdi. Atasoy, “Muhtarlarımıza makam odamın kapısı da her zaman açık ama bu şenlik sırasında da onları dinleyerek öncelik bekleyen istek ve ihtiyaçlarını dinledim” diye konuştu.

ADA MUHTARLARININ İSTEKLERİ

Erdek’e bağlı Paşalimanı Adası’nda yer alan beş mahalle muhtarının ortak istekleri hakkında bilgi veren Kaymakam Atasoy, şunları söyledi:

“Bu isteklerin başında, adaya bankamatik konulması geliyor. Adanın hiçbir yerinde halen bankamatik yok. Ziraat Bankası ile hemen temasa geçtik ve bu işi çözümlemeye çalışıyoruz. Yine bu etkinlik sırasında bazı kadınlarımız, adada Halk Eğitim Merkezi tarafından kurslar açılmasını istediler. Son derece haklı bir istek. Bu istekleri arasında, adada zaman zaman gerçekleşen elektrik kesintilerinin de yaşanmaması için önlemler alınması vardı.”

GAZİLERİ ZİYARET ETTİ

Kaymakam Atasoy, şenliğe katılmadan önce de iki Kıbrıs gazisini ziyaret etti. Paşalimanı Mahallesi’ndeki gaziler, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

BANDIRMA-ERDEK KARAYOLU

Müteahhit tarafından yapımı yarıda bırakılan Bandırma-Erdek karayolunun yapımının bir an önce tamamlanması için Karayolları Bursa Bölge Müdürüyle görüştüğünü vurgulayan Atasoy, “Bölge müdürümüz, bu yol için hemen yedi kişilik bir ekibi göndereceğini belirtti” dedi.

Erdek ile ilgili her sorunun çözümü için koordinasyon ve sıkı denetim gerektiğinin altını çizen Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Kapıdağ Yarımadası’nın Erdek için öneminin altını da bir kez daha çizdi. Kapıdağ’ın, ‘Erdek’in kalbi’ anlamına geldiğine işaret eden Atasoy, bu yarımadanın çok daha aktif bir rota izlenerek Erdek turizmine kazandırılması gerektiğini belirtti.    ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Atasoy’ muhtarlara teşekkür
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı