Ataspor´u Güreş´te bir yıldız doğuyor.

Ataspor´u Güreş´te bir yıldız doğuyor.

85. kg Güreşçimiz Okan Şen, derece üzerine derece yapıyor.

 

 

Bandırma Güreş İhtisas Kulübü Güreşçileri, Antrenör İsmail Kurttürk nezaretinde çalışmalarını sürdürürken, bireysel kategorilerde Okan Şen 85.kg da başarı üzerinde, başarıya imza atıyor.

Yaklaşık 30 sporcunun yer aldığı Bandırma Güreş İhtisas kulübü sporcuları, İlçe Spor Müdürlüğü nezdinde kendileri için düzenlenen Kara Ali Acar, Kapalı spor salonu bölümünde yarışmalara hazırlanırken, 85 kg´da Okan Şen bireysel başarılarına Çanakkale´de yapılan Bölge Grekoromen yarışmalarında kazandığı madalyaları ekledi.

Okan Şen, Balıkesir´de yapılan İl finallerinde Grekoromen ve Serbest kategoride 3. Birincilik, Burdur´da yapılan Bölge finallerinde 2.lik, Çanakkale´de yapılan Bölge finallerinde ise 3. Lük kürsüsü yaparak kente Madalya ile döndü.

ANTRENÖR İSMAİL KURTTÜRK ?YENİ BİR KARA ALİ YETİŞİYOR?

Atasporu Yağlı Güreşlerin yanı sıra Grekoromen ve Serbest güreşlerde yıllarca derece yapan ve federasyon bazında düzenlenen Güreş Antrenörlüğü ve Hakemliği lisansına sahip Antrenör İsmail Kurttürk, 30 sporcu ile sürdürdüğü çalışmalarını bireysel başarılar ile geleceğe taşıyor.

Kurttürk, Özellikle 85. Kg da Okan Şen´in bölge müsabakalarında serbest ve Grekoromen dallarında elde ettiği başarının küçümsenecek bir başarı olmadığını vurgulayarak ?Okan Şen henüz 2 yıllık bir sporcumuz, kendisini hem serbest, hem Grekoromen hem de Ata sporu çayır güreşlerine hazırlıyoruz. Gelinen noktada elde ettiği başarılar ile Pehlivanlar Otağı Bandırma´da 1985 yılında Sabri Acar´dan sonra elde edilen Kırkpınar başarısı yeniden Bandırma´ya taşıyacak isim olarak görüyorum.? Dedi.

/resimler/2016-4/13/1303508667781.jpg



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı