Atatürk Caddesinde Bermuda kavşağı

Atatürk Caddesinde Bermuda kavşağı

Atatürk Caddesi ile İsmail Gönülal kavşağı kazaların adresi oldu

Artan trafik akışı yetersiz yol ve otoparklar her geçen gün kent trafiğini olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Şehir Merkezi trafiğini rahatlatmak anlamında bir çok güzergahta yapılan düzenlemelerin etkisi görülse de Yaşanan trafik olumsuzluğunu etkileyici unsurlarda da yeni gelişmeler bu iyileştirmeleri kısa sürede etkisizleştiriyor.

Şehir içi trafik'te kara nokta olarak görülen Atatürk Caddesi 1. nolu imar yolu kavşağı sinyalizasyon sistemi ile rahatlatılırken, aynı güzergahta Belediye kavşağı olarak bilinen Atatürk Caddesi-İsmail Gönülal kavşağı son günlerin kazasız geçmeyen kavşaklarından birisi oldu.

Trafik düzenlemesinde gündeme alınması elzem hale gelen Belediye kavşağı bir an önce ele alınarak daha fazla can yanması, maddi kayba uğranması önlenmeli

Gün içinde normal yaşam haline gelen Belediye kavşağında bu görüntü sık sık yaşanıyor. Kaza hali nedeni ile araçların yoldan çekilmemesi, ulaşımda da önemli aksaklığa neden oluyor.

Fotoğrafta görüldüğü üzere 07 AIS 907 plaka sayılı spor otomobil Belediye kavşağında Pazartesi pazarı yönüne dönmek istediği anda, motorlu genç bu dönüşü kestiremediği için meydana gelen kazada hem yaralanma, hemde maddi hasar meydana geldi.



Anahtar Kelimeler: Atatürk Caddesinde Bermuda kavşağı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı