Atatürk ilk öğretimde 23 Nisan

Atatürk ilk öğretimde 23 Nisan

Toplum Gönüllüleri Tog ile birlikte gerçekleştirilen program heyecanlandırdı.






23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı bütün yurtta olduğu gibi kentimizde de coşkuyla kutlandı.
Bu kutlamaların en ihtişamlısı Atatürk İlköğretim Okulu'nda gerçekleşti. Zira günlerdir bu bayrama kilitlenen küçükler; büyükleri şaşırtan bir hazırlık ve organize ile kendilerini yalnız bırakmayan Toplum Gönüllüleri” üyelerinin ve başta okul müdürü İdris Erdoğdu ile öğretmenlerinin anlamlı gayretleri ile muhteşem bir şova dönüştü.
Günün anlam ve önemini dile getiren konuşmayı okul müdürü İdris Erdoğdu yaparken ardından söz alan, onları çok seven ağabeyleri BİİF eğitmenlerinden Harun Karacan söz aldı.
Daha sonra kentimizde üretkenliğine en çok inanan İlçe Milli Eğitim Md. Şakir Demirhan söz aldı.
Onların her zaman yanında olduğunu her fırsatta hissettiren bu büyüklerin konuşması anlamlı idi.

Tabi onların bugüne hazırlanmalarında da katkılarını esirgemeyen Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur ve Ticaret Odası  Bandırma Kadın Girişimciler Başkanı Filiz Kocaman ve diğer üyeler yalnız bırakmadılar. Sevgini Ritmi” proje kapsamında oluşturulan ve okulun çocuklarına 2009 yılından beri en önemli katkıyı veren proje koordinatörü Ramazan Ömür ve Gökhan Göksüllü ile Bahar Albayrak, Melikşah Tor, Serkan Kalaycılar, Hasan Çizmelioğlu bu bayram çocukları en haz alınır bir çalışma ile hazırlayarak izleyen velilere anlamlı bir bayram yaşattılar.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı