Atatürk ilköğretimde kutlu doğum

Atatürk ilköğretimde kutlu doğum

Peygamberimizin Kardeşlik ahlakı ile ilgili şiirler, ilahiler okundu, O'nun güzel ahlakından örnekler sunuldu







Bandırma'da bir okul programı olarak İLK KUTLU DOĞUM HAFTASI programını Bandırma Atatürk İlköğretim Okulu yaptı. Bandırma Atatürk İlköğretim Okulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet Kalkan koordinatörlüğünde 21 öğrencinin hazırladığı KUTLU DOĞUM HAFTASI programı 03 Mayıs 2012 tarihinde okul salonunda gerçekleştirildi. Programa Öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Programda sunulan eserler ile Peygamberimizin Kardeşlik ahlakı ile ilgili şiirler, ilahiler okundu, O'nun güzel ahlakından örnekler sunuldu ve sinevizyon gösterisi yapıldı.

Son yıllarda birçok projeyi hayata geçiren bu eski eğitim ve öğretim kurumu Ben Değerliyim” projesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kapsamında Sevginin Ritmi” projesinde de önemli mesafe alırken, Kutlu Doğum Haftası programı da veliler tarafından ilgi gördü. Öğrencilerin bu çalışmada gösterdiği performans ise takdirle karşılandı. 






fatih gör
9.05.2012 21:12:22
tebrik ve teşekkürleri bir borç biliriz bu gibi etkinliklerin devam etmesini canı gönülden diliyoruz ve emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyoruz.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı