ATATÜRK ÖZEL EĞİTİM OKULUNDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ATATÜRK ÖZEL EĞİTİM OKULUNDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Bandırma Atatürk Özel Eğitim Okulu Müdürü İdris Erdoğdu Belediye Başkanı Sedat Pekel'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Okul Müdürü İdris Erdoğdu, yapılan çalışmaların öğrencileri açısından önemli oluğunu söyledi.

Bandırma Atatürk Özel Eğitim Okulu Müdürü İdris Erdoğdu Belediye Başkanı Sedat Pekel’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Bandırma Belediyesi tarafından okullarında yapılan bakım ve yenileme çalışmalarından dolayı Başkan Pekel’e teşekkür eden Okul Müdürü İdris Erdoğdu, yapılan çalışmaların öğrencileri açısından önemli oluğunu söyledi.

Öte yandan Atatürk Özel Eğitim Okulu Müdürü İdris Erdoğdu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma Belediyesi’nin çocuklarımıza ve eğitim kurumlarımıza her zaman destek verdiğini ve bundan sonraki süreçte de bu çalışmaların devam edeceğine inandığını söyledi.

PEKEL’E ZİYARET

Paşabayır Mahallesi Muhtarı Fuat Şentürk ve Yaman Egeli Orta Okulu Aile Birliği Başkanı Şirin Yanardağ İlkokulu Öğrencileri Koruma Aile Birliği Başkanı Asiye Kaderli Belediye Başkanı Sedat Pekel’e ziyarette bulundu. Pekel,  Okul Aile Birliği Başkanlarının talepleri doğrultusunda Yaman Egeli İlk ve Orta Okullarına birer adet Projeksiyon aleti hediye etti.

BAŞKAN PEKEL’DEN 100. YIL İLKOKULUNA PROJEKSİYON ALETİ

Belediye Başkanı Sedat Pekel, 100.Yıl İlkokulu 4. Sınıf öğretmeni Yasemin Semet’in talebi üzerine bu okulumuza perdesiyle birlikte bir adet projeksiyon aleti hediye etti.

İZCİLERDEN BAŞKAN PEKEL’E VEDA ZİYARETİ

Fatih İlkokulu izcileri Belediye Başkanı Sedat Pekel’e veda ziyaretinde bulundu. İzci Lideri Öğretmen Semra Genç, okulun 2. ve 3. sınıf öğrencilerinin yer aldığı İzci ekibiyle birlikte Başkan Pekel veda ziyaretinde bulundu. Genç, eğitim alanında yapılan çalışmalar ve kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. 

 

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı