ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

(ADD) Başkanı Melih Çınar ve dernek yetkilileri Belediye Başkanı Sedat Pekel'i makamında ziyaret etti.





Bandırma
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Melih Çınar ve dernek yetkilileri Belediye Başkanı Sedat Pekel'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette ADD Başkanı Çınar, Bandırma'nın birçok alanda gelişmesine ve özellikle kültür ve sanat alanında gelişmesine büyük katkı sağladığı için Başkan Pekel'e teşekkür etti.


Çınar konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Belediyemiz, Bandırma'nın kültür ve sanat yaşamına çok önemli katkıları olan bir kuruşumuz. Atatürkçü anlayış içersinde hem toplumun aydınlanması için hem de gelişmesi için bu tür çalışmaları önemli olduğunu düşünüyoruz. Sizlerin öncesinde kültür ve sanat alanındaki etkinliklerimizde çok sıkıntılar çektik. Ancak sizlerin gelişiyle bu sıkıntıların hiçbiri yaşanmadığı gibi Bandırma kültür ve sanatta daha da ileri bir seviyeye ulaştı. Sizler bu konuda olduğu gibi her konuda yanımızda oldunuz. Başta siz olmak üzere bu noktada emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Dernek yetkililerin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Sedat Pekel, ADD'nin birçok başarılı çalışmalara imza attığını ve bu nedenle Bandırma'nın önemli derneklerin başında geldiğini söyledi.

Pekel: Bandırma Belediyesi olarak ADD'miz gibi birçok derneğimize, kulüplerimize, meslek odalarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza her tülü desteği sağlayarak onlarla birlikte ortak aklı ön plana çıkararak ama elbette Cumhuriyet değerlerinden ve onların kazanımlarından ödün vermeden hareket ettik. Özellikle ilk dönemimizden bu yana kültüre ve sanata artarak devam eden bir ivmeyle destek olmayı özel bir görev kabul ettik. Elimizdeki mevcut imkânları sadece belli bir gruba değil bu konuda bizden talepte bulunan herkese destek verdik” dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı