Atatürk Özel Eğitim Ortaokuluna ziyaret

Atatürk Özel Eğitim Ortaokuluna ziyaret

Vali Yaman`aın eşi Gülseren Yaman ile Kaymakam eşleri Atatürk Özel Eğtim Ortaokulunu ziyaret etti.

 

Balıkesir Valisi Mustafa Yaman`ın eşi Gülseren Yaman ve kızı, Bandırma Kaymakamı Ali Mantı`nın eşi Işıl Mantı, Karesi Kaymakamı  Ahmet Erdoğdu`nun eşi Elvan Erdoğdu ve Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale`nin eşi Sibel Gale, Balıkesir Sanayi Odası üyesi ve  Balıkesir Genç Girişimciler Kurulu, İl İcra Komitesi Başkanı Canset Balcı Sevim bugün gerçekleştiridikleri Atatürk Özel Eğitim Ortaokulu ziyaretinde kendilerini okul müdürü Algan Kartal karşıladı.

Okul müdürü Algan Kartal ziyaret ekibi ile yaptığı görüşmede, okulun tarihçesi, mevcut durumu, üstlendiği misyon ve gelecek ile ilgili vizyonu, eğitim-öğretim durumu ve diğer konularla ilgili bilgi verdi.

Okulun fiziki birimlerini tanıtan müdürü Kartal; Atatürk Özel Eğitim Okulu olarak zor, ancak kutsal bir görev yürüttüklerini ve bu görevi daha iyi bir şekilde yerine getirebilmek için her anlamda desteğe ihtiyaç duydukları vurguladı.

Ziyaretin son kısmında Bandırma Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Uçar'ın organize ettiği ve aralarında Atatürk Özel Eğitim Okulu öğrencilerinin de bulunduğu ‘ritm grubu'  ziyaretçilere kısa bir müzik ve ritm saz gösterisi sundu.

Ritim grubunun gösteri büyük beğeni ile izleyen Vali eşi Gülseren Yaman başkanlığındaki bayanlar okul idaresi ve gösteriye katılan öğrencilere teşekkür ederek okuldan ayrıldılar.

 



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı