Atatürk`ün kurduğu parti CHP ``RET`` vermişti.

Atatürk`ün kurduğu parti CHP ``RET`` vermişti.

ADD Erdek Şube Başkanı Sâkine Kılıç: CHP'li meclis üyelerinin kararına üzüldük






Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Erdek Şube Başkanı Sâkine Kılıç, Erdek Belediye Meclisi'nin nisan ayı olağan toplantısında derneklerine, sahil bandında yer verilmesi istemine AKP Grubu evet” derken, CHP grubunun olumsuz oy kullanmasıyla reddedilmesine üzüldüklerini açıkladı.

En büyük üzüntülerinin, Atatürk'ün kurduğu parti olan CHP'den meclise seçilen üyelerin, derneklerine yer verilmesine karşı çıkmaları olduğunun altını çizen Kılıç, şu değerlendirmede bulundu:

Tabii ki,  mecliste yaşanan bu olay, Atatürk'ün izinde yürüyüp, onun ilkelerini yaşatmak için uğraş veren derneğimiz adına çok üzücü bir olay. Bu kararı veren CHP'li belediye meclis üyelerinden üçünün, aynı zamanda de derneğimizin de üyesi olmaları, konunun bir başka üzücü yanıdır. Tabii, bizlere bu üzüntüyü yaşatanlarla ilgili olarak gerekli yasal mücadelemizi yapacağız. Durumu, CHP Genel Merkezi'ne de bildireceğiz.”

ADD Erdek Şube Başkanı Sâkine Kılıç, şu anda derneklerinin 135 üyesi bulunduğunu sözlerine ekledi.






m. ali lıkıç
7.04.2012 20:28:46
trajikomik bir olay..sadece gülüyorum.ATATÜRK`ün kurduğu CHP`nin meclis üyeleri,Erdek Belediyesinin ADD için öngördüğü yerin tahsisinde ``RET `` oyu veriyor..Kulaklarıma inanamıyorum..

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false