"Ateşle sanat" sergisini gezdi

Atatürk'ün Bandırma'ya gelişinin 96. yıl etkinliklerine katılan İYİ Parti il Başkanı Özlem Ural, program sonu Barış Manço Kültür Merkezinde bulunan "Ateşle Sanat" ahşap yakma sergisini gezdi.

Son zamanların en sosyal il başkanı olarak gündemdeki aktivitesini koruyan İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, özellikle toplumsal etkinliklerdeki katkı ve katılımı ile partililerine güç veriyor.

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, bir gurup il yönetim kurulu üyesi ile bugün Bandırma'da düzenlenen Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün  8 Ekim 1925 tarihinde Bandırma'yı ziyaretleri dolayısı ile hazırlanan 96. ziyaret programı etkinliklerine katıldı.

İYİ parti İl Başkanı Özlem Ural, Eski iskele ve Cumhuriyet alanındaki törenler sonrası beraberinde partili arkadaşları ve Belediye Başkanaı Av. Tolga Tosun ile birlikte Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar sergi salonunda ziyarete açık olan Birsen Sözer Sandık ve Kader Becene'nin hazırladığı "Ateşle Sanat" Ahşap yakma sergisini ziyaret etti.



Anahtar Kelimeler: "Ateşle sanat" sergisini gezdi
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı