Atıcı güven tazeledi.

Atıcı güven tazeledi.

MHP'de il Başkanlığı yarışını N. Argun Atıcı kazandı.

MHP Balıkesir İl Başkanlığında Bayram Çılgın’ın istifası ile göreve getirilen N. Argun Atıcı bugün yapılan genel kurulla güven tazeledi.

Balıkesir Gala kongre merkezinde gerçekleşen MHP Balıkesir İl Kongresinde üç aday yarıştı. Mevcut Başkan N. Argun Atıcı, M. Ozan Dereli ve Samet Koç’tan oluşan adayların parti içi yarışı gizli oylama, açık tasnif sonucu yarışı mevcut başkan N. Argun Atıcı kazandı.

N. Argun Atıcı’nın 141 oy alarak başkan seçildiği genel kurulda, M. Ozan Dereli 137, Samet koç ise 71 oy aldı.

MHP Balıkesir İl kongresine konuk olan İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcılarından Ahmet Kenan Tanrıkulu yaptığı konuşmada ulus olarak ülkenin içinde bulunduğu koşulların müşkülatını anlattı ve sürecin içe dönük enerji kaybı değil, dışa dönük ulusal bir mücadele süreci olduğunu söyledi.

Tanrıkulu çok değil AKP nin iktidara geldiği 12 yıl önce ağza dahi alınmasının söz konusu olmadığı Vatan, Millet bölünmezliğinin ayaklar altında olduğunu, Parçala böl politikalarla İktidarın ülkeyi lime lime ederek kardeşi kardeşe düşman yaptığını söyledi.

Tanrıkulu, Milli misakı hudutlar içinde Türk Barağının indirildiğini, Ulusal mücadelenin lideri, Cumhuriyetin kurucusu Atatürk’ün heykellerinin kırıldığı, Terör örgütü PKK’nın kendi güvenlik güçlerini oluşturup yargı ve mahkemeler oluşturduğunu söyledi.

Ulusun üzerinde kara bulutlar uçuşurken, AKP Hükümeti yandaş haber ajansları, televizyon ve gazetelerinde ülkeyi güllük gülistanlık gösterme çabasının ibretle izlendiğini söyleyen Tanrıkulu, Böylesine ihanetin İşgal günlerinde yaşanmadığını vurguladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, “Türkiye Cumhuriyetini 100 yılında top yekûn ortadan kaldırmak isteyenler amaçlarına asla muvaffak olamayacaklardır.” Dedi.

 



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı