Atık Su Eylemi

Atık Su Eylemi

Faturayı gören meydana koştu. Atık SU katkı payına tepki çığ gibi büyüdü.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin Bandırma’da su faturalarına, Atık Su bedeli, Okuma bedeli, kaçaklar ve bunlara bağlı olarak KDV farklarından doğan aşırı farkları yansıtması, halk katında infiale neden oldu.

AKP sözcülerinin beyanları, CHP sözcülerin yaşanan problemi bir birlerinin üzerine atarak suçlu adresi gösterme çabası Halk katında itibar görmedi.

Bu noktada oluşturulan ’’Bandırma Su Dostluğu Platformu’’ Cumhuriyet alanında gerçekleştirdiği imza kampanyasında ilk etapta 5 bin imzayı aştı.

Hiçbir siyasi görüşe sahip olmayan ’’Bandırma Su Dostluğu Platformu’’ Cumhuriyet alanında gerçekleştirdiği imza kampanyasını bugün saat 14.30 da yeni Belediye önünde tahsilat ofisi oluşturan BASKİ önüne taşıyor.

’’Bandırma Su Dostluğu Platformu’’’nun tamamen bir halk hareketi olarak başlattığı imza kampanyası katılım anlamında halktan karşılık görürken, su faturalarına duyulan öfkeninse yüksek sesle dile getirildiği görüldü.

’’Bandırma Su Dostluğu Platformu’’ Cumhuriyet alanında gerçekleştirdiği zamlı su faturalarına tepki kampanyası görsel kayıtları videomuzda izleyin izletin



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu