Atilla Berk Gençer CHP'de Gençlik kollarına aday oldu

Atilla Berk Gençer CHP

Kongre sürecinde seçim atmosferine giren CHP'de Gençlik Kolları Başkanlığına Atilla Berk Gençer aday oldu.

CHP Bandırma ilçe örgütünde gençlik kolları Başkanı Batuhan Turhan'ın vatani görevini ifa etmek üzere ayrılması ile boşalan CHP gençlik kolları Başkanlığına Kübra Keser 'den sonra Atilla Berk Gençer'de aday oldu.

19 Ocak'ta yapılacak ilçe kongresi ardından oluşturulacak gençlik kolları için bugün gerçekleştirilen basın toplantısı ile adaylığını açıklayan Atilla Berk Gençer; 

"10 Şubat 1996 tarihinde Bandırma’da doğdum. Eğitim öğretim hayatımı üniversite zamanına kadar Bandırma’da devam ettirdim. Şehit Mehmet Günenç Anadolu Lisesi’nden mezun olup, üniversite öğrenimimi Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi işletme mezunu olarak tamamladım.

 Hiçbir zaman ocu bucu yada şucu olmamış, topluma ve kişiliğime yakışır bir şekilde göreve atılmış bir kardeşinizim.

     Bugün Cumhuriyet Halk Partimizin genç ve Bandırmalı bir üyesi olarak, Gençlik Kolları başkanlığına adaylığımı açıklıyor ve seçim sürecinde benim gibi aday olan diğer arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

    Aday olan arkadaşlarımın vaatlerine baktığımda birleşmiş, güçlü bir örgüt veya parti içi eğitimini tamamlamış, nitelikli üyeler gibi vaatler zaten her gençlik kolu üyesinin arzusudur. Ben artık toplumun sorunlarına dokunan, çözüm bulan, bunun için mücadele eden bir gençlik hayaliyle yola çıktım.

     Topluma, gençliğe ve Cumhuriyet Halk Partimize faydalı olmak adına çıktığım bu yolda örgütlenmeyi bilen, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev alan ve aldığım her görevde gönüllülük esası ile çalışan, aidiyet duygusunu hisseden bir genç kardeşiniz olarak, partimize ve topluma hizmet etmek istiyorum." dedi.

Atilla Berk Gençer'in adaylık açıklaması için geldiği CHP ilçe başkanlığında yanında kendisine destek veren arkadaşları vardı.



Anahtar Kelimeler: Atilla Gençer ' Gençlik kollarına
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli