AKÇAY KÜLTÜR VE SANAT EVİNDE RESİM SERGİSİ”

AKÇAY KÜLTÜR VE SANAT EVİNDE  RESİM SERGİSİ”

Akçay Belediyesi Kültür ve Sanat Evi`nin 2012–2013 dönemi yılsonu Resim Sergisi Olivecity Alışveriş Merkezinde açıldı.

 Edremit ilçesi Akçay Belediyesi Kültür ve Sanat Evi`nin 2012–2013 dönemi yılsonu Resim Sergisi Olivecity Alışveriş Merkezinde açıldı.

  Enver DOLGUN      MANŞET - EDREMİT AKÇAY 

Edremit ilçesi Akçay Belediyesi Kültür ve Sanat Evi`nin 2012–2013 dönemi yılsonu resim sergisi Olivecity Alışveriş Merkezi Sergi Salonunda, Resim Eğitmeni Cesur Başcan öncülüğünde 22 kursiyerin yer aldığı Kültür ve Sanat Evi Resim Grubunun bir yıl boyunca hazırladığı eserler arasından seçilen 56 adet resim Resim Sergisinde beğeniye sunuldu.

Akçay Belediyesi Kültür ve Sanat Evi`nin çalışma ve üretimlerinin sergilendiği resim sergisinin açılışını Akçay Belediye Meclis Üyesi Songül Toplamaoğlu, Liman Başkanı Murat Yıldız, Akçay Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Hilmi Yıldız birlikte kurdeleyi kesti.

Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu şehir dışında bulunduğu için katılamadığı bilgisini veren Akçay Belediye Meclis Üyesi Songül Toplamaoğlu, "Akçaylı hemşerilerimiz el beceri kurslarının yanı sıra resim kurslarınada yoğun ilgi gösteriyorlar. Bir yıl boyunca emek harcayarak ortaya çıkardıkları eserlerini bugün sizlerin beğenisine sundular. Resim eğitmenimiz ve diğer tüm kursiyerlerimizi bu başarılı üretimleri nedeniyle kutluyorum" dedi.

Akçay Belediyesi Kültür ve Sanat Evi`nin 2012–2013 dönemi Resim Eğitmeni Cesur Başcan, kendilerine verilen destek ve sağladığı olanaklar nedeniyle Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu`na teşekkür etti.

Bir hafta açık kalacak olan Resim Sergisi açılışına Akçay Belediye Meclis Üyesi Songül Toplamaoğlu, Liman Başkanı Murat Yıldız, Akçay Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Hilmi Yıldız, kursiyerlerin yakınları ve davetliler katıldı.





  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli