Atletizm' de dev organizasyon

Atletizm

Atletizm'de ulusal gelişim projesi kapsamında 8 bölgede 81 ilin katıldığı İl karmaları bölgesel kros 1. kademe karşılaşmaları Bandırma'da yapıldı.

Atletizm federasyonunca geleceğin atletlerini belirleme noktasında 8 bölgede 81 vilayetin sporcularının katılım sağladığı "Ataletizm'de geliştirme projesi, İl karmaları bölgesel kros 1. kademe yarışmaları Bandırma'da yapıldı.

Bugün General Balcı Çamlığı kros parkurunda yapılan yarışmalara İzmir, Manisa, Çanakkale, Aydın, Muğla, Denizli, Afyon, Kütahya ve Balıkesir atletleri katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Balıkesir Valiliği, Atletizm federasyonu, Spot toto ve Türkcell tarafından hazırlanan yarışmalar ilkkez bir ilçede yapıldı.

Organizatör komitesi Bandırma Belediyesi tarafından hazırlanan Balcı parkı kros parkurunu favkalade başarılı bir çalışma projesi olarak değerlendirdi.

Yarışmacılar takım ve ferdi kategorilerde verdikleri mücadele sonucu dereceye giren sporcular 2. kademe gros yarışmalarına girmeye hak kazanırken, organizasyon komitesi dereceye giren atletlere madalya ve kupalarını verdi.

Yarışmaları Atletizm federasyonu başkanı Turgay Karadeniz ile İl Gençlik Hizmetleri ve Spor müdürü Lokman Arıcı'da izledi.



Anahtar Kelimeler: Atletizm' organizasyon
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false