Atletizm dünyası bu düğünde buluştu.

Atletizm dünyası bu düğünde buluştu.

Erdek Atletik gençlik kulübü başkanı ve Milli Atletizm Antrenörü Niyazi Gülhan, Özel Eğitim Öğretmeni Nurhan Soydan ile hayatını birleştirdi.

Erdek Cuğra’da Nurdan Soydan & Niyazi Gülhan çiftinin yaşamlarını birleştirdikleri görkemli düğün töreni Aleyna Düğün salonunda yapıldı.

Tokat’lı aile Sündüs & Ahmet Soydan’ın Erdek Kapıdağ Anadolu lisesinde Özel Eğitim uzmanı olarak görevli güzel kızları Nurhan Soydan ile Erdek 18 Eylül İlk öğretim okulu beden eğitimi öğretmeni ve Erdek Atletizm gençlik spor kulübü başkanı ve Milli Atletizm Antrenörü Niyazi Gülhan’ın önce nikâh ardından düğün töreni ile devam eden cemiyetlerinde Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar, Atletizm Milli Takım Antrenörü Uğur Özdemir’in nikâh şahiti oldu.

Aleyna’daki düğün töreni daha sonra Nurhan & Niyazi Gülhan çiftinin  pasta kesimi ve Halk dansları ekibinin gösterisi ile devam etti.

Damat Niyazi Gülhan’ın halk dansları ekibine katılarak ortaya koyduğu performans davetliler tarafından uzun süre alkış toplamasına neden oldu.

Erdek Aleyna Düğün salonundaki Nurhan & Niyazi Gülhan çiftinin beraberliklerini onadıkları düğün cemiyeti davetlileri arasında çok sayıda Atletizm Milli Takım Antrenörünün yanı sıra Dünya Şampiyonalarında ve Olimpiyatlarda yarışmış sporcular da yer aldı.

Genç çift düğün sonrası yaptıkları açıklamada yaşanan Pandemi süreci dolayısı ile Balayı tercihlerini kullanmayacaklarını, bu arzularına daha sonra ve pandemi sürecinin etkisi geçtikten sonra kullanmayı düşündüklerini ifade ettiler.

Bandırma Manşet olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.



Anahtar Kelimeler: Atletizm dünyası düğünde buluştu.
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli