Atletizm`de Erdek Halitpaşa Kupa ve Madalyaları topladı.

Atletizm`de Erdek Halitpaşa Kupa ve Madalyaları topladı.

Erdek Halitpaşa ilköğretim Okullararası Atletizm İl Şampiyonasında 5 Birincilik, 5 İkincilik, 2 Üçüncülük ve 2 Dördüncülük olmak üzere toplamda 14 Madalya 2 Kupayı müzesine götürdü.





Erdek Halitpaşa ilköğretim
Okullararası Atletizm İl Şampiyonasında 5 Birincilik, 5 İkincilik, 2 Üçüncülük ve 2 Dördüncülük olmak üzere toplamda 14 Madalya 2 Kupayı müzesine götürdü.

Spor öğretmeni Niyazi Gülhan nezaretinde hazırlandığı müsabakalarda birkez daha kendi rekorunu kıran Erdek Halitpaşa ilköğretim okulu 14 Madalya, 2 kupa ile döndüğü kentte alkışlarla karşılandı.

Erdek Halitpaşa ilköğretim Atletleri kentte madalya ve kupaları ile birlikte ziyaret ettikleri ilçe Kaymakamı İsmail kaygısız, İlçe Milli Eğitim müdürü Ömer Ceylan`dan takdir ve teşekkür aldılar.

Erdek`e başarıyla dönen Spor öğretmeni Niyazi Gülhan nezaretindeki Halitpaşa ilköğretin Atletizm takımına okul mevcudu önünde tören düzenlendi.

Sporda alınan büyük başarının tescil töreninde başta Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız olmak üzere, ilçe Milli Eğitim müdürü Ömer Ceylan,Okul müdürü Muzaffer Beyazıt, Halk Eğitim ve şube müdürleri, Erdek`te faaliyet gösteren bazı okulların müdürleri ve Gülşen Leblebici başkanlığındaki okul aile birliği üyeleri hazır bulundu.

Törende Başarılı Atletlere sembolik olarak yeniden madalyaları takıldı, Hazırlanan Teşekkür belgeleri ileyzar İbrahim Veren`in ``Başarı Öyküleri`` ile Yazar Canten Kaya`nın ``Nasıl daha başarılı olurum`` adlı kitapları armağan edildi.

Erdek Halitpaşa ilk öğretimdeki törenin sonunda ise
Gülşen Leblebici başkanlığındaki Okul aile birliği tarafından başarılı spor öğretmeni Niyazi Gülhan`a üzerinde Atatürk portresi bulunan saat armağan edildi.
Okul aile birliği ayrıca başarı kutlaması için hazırladığı Şampiyonluk pastasını törene katılan Erdek kaymakamı İsmail Kaygısız ile birklikte kestiler.


















Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli