Attila Gökçe, Banvitspor ve Bandırmaspor´u yazdı

Attila Gökçe, Banvitspor ve Bandırmaspor´u yazdı

Attila Gökçe, Banvitspor ve Bandırmaspor´u yazdı

Ülkemizin duayen spor yazarları arasında yer alan Attila Gökçe, İntegral Forex Türkiye Kupası´nı müzesine götüren Banvitspor ile bu sezon şu ana dek başarısız sonuçlar alan Bandırmaspor´u yazdı.

Gökçe´nin, 22 Şubat 2017 günü, MİLLİYET gazetesinde yer alan yazısını aşağıda sunuyoruz:

?Türk basketbolunun değerli kulüplerinden biri olarak salonlarda hak ettiği saygıyı gören Bandırma Banvit Basketbol Takımı, Ankara´da, Anadolu Efes´i yenerek Türkiye Kupası´nı kazandı. Bu başarıyı kucaklarken Beşiktaş´ı, Galatasaray´ı ve Anadolu Efes´i geride bırakmak o kadar kolay değil.

Kutlanacak, örnek gösterilecek kurumsal bir başarı. O başarının arkasında, Tanrı uzun ömürler versin, Banvit´in eski yönetim kurulu başkanı Vural Görener var. Orada yıllardır akıl ve para birbirini tamamlıyor. Takımın koçu Sasa Filipovski de keskin bir hoca olarak tanımlanıyor.

Futbola dönersek?Bandırmaspor, ne yazık ki yıllardır aradığı sürekliliği bir türlü kazanamadı. TFF 1. Lig´in en alt sıralarında dramatik günler yaşıyorlar. Balıkesirspor karşsısında uğradıkları 5-0´lık yenilgi, Feyyaz Uçar´ın istifasına yol açtı. Yeni antrenör Yusuf Şimşek. Kanımca sorun, futbol takımını çoktan aşmış. Bandırmaspor, zamanında kurumsal yapıya kavuşsaydı, bu dramı yaşamazdı. Yine de her şey bitmiş değil. Başkan Erhan Elmastaş, ilçede bir beyin fırtınası estirebilir. Çünkü o, hesap-kitap adamı. İş dünyasını da iyi biliyor.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli