Av. Değirmenci, Memleket Partisi Erdek aday adayı

Av. Değirmenci, Memleket Partisi Erdek aday adayı

Av. Değirmenci, “Adaylığım, demokrasi adına katkıdır”

Av. Yüksel Değirmenci, “Memleket Partisi”nden Erdek Belediye Başkan aday adaylığı hakkında düşüncelerini açıklarken, “İnandığım işleri yaparım. Belediye başkanı seçilirsem, Erdek’e en iyi hizmeti vereceğime inanıyorum” dedi.

1962 yılında, Erdek’te doğduğunu, annesinin Erdekli, babasının ise Girit kökenli olduğunu vurgulayan Değirmenci, “22 yıl 6 ay astsubay olarak görev yaptıktan sonra Ankara Hukuk Fakültesi’ni bitirdim. 21 yıldan beri de avukatlık yapıyorum” diye konuştu.

Daha önceki yerel seçimde bazı milletvekillerinin isteği üzerine CHP’den Erdek Belediye Başkan aday adayı olduğuna işaret eden Değirmenci, şunları söyledi:

“2003 yılından beri CHP üyesiyim. O seçim döneminde aday yapılmadım. 2 yıl sonra da partiden istifa ettim. Ancak istifamın işleme koyulmadığını öğrendim. Şimdi bir kez daha istifa ettim. Memleket Partisi Balıkesir il ve Erdek ilçe başkanının isteği üzerine Erdek Belediye Başkanı aday adayı oldum. Partimin Merkez Yönetim Kurulu 1 Aralık’ta toplanarak, belediye başkan adaylarını belirleyecek. Aday olmak kişiler için haktır ve demokrasinin gereğidir. Demokrasiye renk ve heyecan getirir. Elbette ki seçimi kazanmayı önemsiyorum ama ben konuya hep sonuç odaklı yaklaşmam. Adaylığımın bile demokrasiye katkısı olduğuna inanıyorum.”

ERDEK YILLARDIR İVME KAYBETTİ

Erdek’te yaşayanlar için en önemli üç gelir kaynağının turizm, zeytincilik ve balıkçılık olduğuna dikkati çeken Değirmenci, şu değerlendirmede bulundu:

“Erdek, bu üç sektörde de kötü durumda. Erdek, gelişmesini bırakın, bu üç sektörde de sürekli ivme kaybediyor. Erdek’i, iyi bir ekip çalışmasıyla yeniden ayağa kaldırmayı amaçlıyorum.”

İlçe başkanlığını Bülent Çalışkan’ın yaptığı Memleket Partisi Erdek İlçe Başkanlığına, şu ana kadar Av. Yüksel Değirmenci’nin dışında belediye başkan aday adaylığı için başvuru olmadığı öğrenildi.   ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: . Değirmenci Memleket Partisi Erdek adayı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı