Ava giden Dekan, Av oldu.

Ava giden Dekan, Av oldu.

Hem Dekanlığı, hemde Milletvekili adaylığını kaybetti.

 

Bandırma İktisadi Bilimler Fakültesi dekanlığını yürütürken, 1 Kasım 2015 milletvekili seçimi AKP´den Bursa milletvekili adayı olmak için görevinden istifa eden Prof. Dr. Mehmet Aslan, aday listesine alınmadı. İstifasının ardından boşalan Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dekanlığı için Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir tarafından yeni bir atama yapılmadı. Hâlen dekanlık görevini vekaleten, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Süleyman Özdemir yürütüyor. Mehmet Aslan ise fakültenin maliye bölümü başkanı öğretim üyeliği görevinde bulunuyor ve görevine,  Bursa´daki evinden gidip geliyor.

Prof. Dr. Aslan´ın, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörlüğü içi nabız yokladığı, ancak ?yeşil ışık? alamayınca rektörlük için aday olmadığı öne sürüldü.

 



Selim Hasgülcü
7.10.2015 23:35:57
Ulusal ve yerel basında "Yırtık Türk Bayrağı" ile haber olan bu çakal, dağların kralının kurtlar olduğunu unutmuş anlaşılan. Hey be zavallı..

Demet A.
7.10.2015 23:49:10
Bu adam Bandırma´ya ne verdi ki Allah aşkına. Okuluna öğrencisine bile yabancı şu insanın içine düştüğü içler acısı rezil duruma bakın. Tüyü bitmemiş yetimin hakkından verilen vergilerle asla hak etmediğin maaşı al,ama Allah da böyle rezil ediyor insanı işte.

Burhan
7.10.2015 23:53:54
Haftanın sadece iki günü Bursa´dan Bandırma´ya gelen "PARAŞÜT DEKAN" lakaplı kişi değil mi bu yaa.. Evet evet bu "O" kişi.

Anahtar Kelimeler: giden Dekan oldu
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı