Avrupa 4.oldular

Avrupa 4.oldular

Türkiye Sualtı Zıpkınla Balık Avı Milli Takımı Helsinki`deki yarışmada Avrupa 4. oldu.

MİLLİ TAKIM FİNLANDİYA’DA AVRUPA 4. NCÜSÜ OLDU

 Enver DOLGUN  MANŞET / EDREMİT  

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Zıpkınla Balık Avı Milli Takımı Helsinki`de ki yarışmada Avrupa 4. ncüsü oldu.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Zıpkınla Balık Avı Milli Takımı,  Finlandiya`nın başkenti Helsinki`de gerçekleştirilen “Avrupa ve Afrika Şampiyonasında” İspanya, Yunanistan ve Bulgaristan’ın ardından Avrupa 4. ncüsü oldu.

Milli Takım kadrosuna seçilen Finlandiya`nın başkenti Helsinki`de gerçekleştirilen “Avrupa ve Afrika Şampiyonasına katılan Milli Sporcu Edremit Merkez Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı Sedat Osmanoğlu, “Bugünkü müsabakanın ardından Avrupa dördüncüsü olmayı başardık. Milli takım antrenörü olarak başta bize tüm olanaklarıyla desteklerini esirgeyemeyen Federasyon yönetimine, sponsorlarımıza, milli takım olarak hazırlanmamıza katkı sağlayan tüm değerli dostlarımıza, antrenör ve sporcularımıza, Bizlere dualarıyla iyi dilekleriyle yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum.

Umarım önümüzdeki senelerde çok daha başarılı bir netice alacak bir milli takım filizlenir” dileğinde bulundu.

Balıkesir’in Edremit ilçesi Güre Beldesindeki Afrodit Termal Otelde ve Edremit Körfezinde 14 – 20 Haziran`da yaptıkları kamp çalışmalarının kendilerine büyük moral depolattığını açıklayan Avrupa ve Afrika Şampiyonasına katılan Edremitli Milli Sporcu Sedat Osmanoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Ukrayna`da düzenlenecek Uluslararası yarışmalarda da büyük başarı elde edeceklerini söyledi.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Zıpkınla Balık Avı Milli Takımı kafile başkanı Başkan Yardımcısı Şahin Özen, Antrenörler Serhan Dağdan ve Doğan Özen ile birlikte milli sporcular Sedat Osmanoğlu, Ahmet Tekin, Hasan Salbaş ve Hakan Doğukan Şanlı’dan oluşan Avrupa 4. ncüsü olan ekip bugün Türkiye’ye dönecek.



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli