Avşa'da bu düğün konuşuluyor

Avşa

Marmara Adalar Belediyesi CHP li Meclis üyesi Aycan & Fatih Başıdinç yaşamlarını birleştirdi.

Tatil ve turizm'de cazibe merkezi Avşa'da hafta sonu yapılan görkemli nikah töreni ve akabinde verilen davet ile CHP li Meclis üyesi Fatih Başıdinç, Aycan Dolaşan ile hayatını birleştirdi.

Marmara Adalar belediye Başkanı Süleyman Aksoy'un Avşa'da Belediye hizmet binasından kıydığı nikah sonrası davetliler onura verilen resepsiyon için Yiğitler Altınkum'a bulunan Sapphire Beach'ta bir araya geldiler.

CHP eski Milletvekilleri Av. Namık Havutça, Mehmet Tüm, Haluk Ahmet Gümüş, Milletvekilleri Ahmet Akın, Ensar Aytekin, CHP il Başkanaı Serkan Sarı ve CHP'nin Marmara adasındaki aktif siyesi kimliklerinin hazır bulunduğu Aycan & Fatih Başıdinç çifti gece boyunca mutluluklarına diyecek yoktu.

Avşa'daki etkinlikte Fatih Başıdinç, Aycan Dolaşan'ı yanlız bırakmayan Ak parti ilçe başkanı Mehmet Kuz, CHP ilçe başkanı Nevzat Başkan, MHP ilçe başkanı Özkan Öztürk, HDP ilçe başkanı Apdulrahman Ülkü, Balikesir berberler ve kuaförler odası başkanı İbrahim Demirer,  Demokrat parti genel idare kurulu üyesi Adnan Turfan, CHP ve AKP li meclis üyelerinin nikah şahidi olarak her görüşten kişinin oldugu düğünde mahalle muhtarlarıda hazır bulundu.



Anahtar Kelimeler: ' düğün konuşuluyor
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false