Avşa`da Sergi ve Defile

Avşa`da Sergi ve Defile

Avşa`da bayanların el emeği göz nuru eserlerinden oluşan sergi Başkan Cevdet Çağlar tarafından açıldı.Sergiden sonra ise Avşa`lı mankenlerin yeraldığı defile düzenlendi.





Avşa`da 27 Nisan-8 Ağustos 2012 tarihleri arasında açılan ve 360 saat süreli 20 kursiyerin katıldığı Biçki Dikiş ve Tasarım kursu tamamlandı.

Kursiyerlerin el emeği göz nuru ve zamanlarını vererek oluşturduğu eserler Avşa Ciner ilköğretim okulunda açılan sergiyle görücüye çıktı.

Avşa`da ki sergiyi Belediye Başkanı Cevdet Çağlar, Halk Eğitim Müdürü Hasan Güzelaydın ve Kurs öğretmeni Oya Çukur birlikte açtılar.Sergiyi çok sayıda Avşalı ve turist  gezdi.Sergi gezenlerce büyük beğeni topladı.Açılışın ve serginin en renkli ismi Avşa`nın en yaşlısı olan Fatma nine(Akar) oldu.



Serginin ardından Avrupa Otel`de Avşalı Mankenlerin yer aldığı defile düzenlendi.Defilede Kursiyerlerin tasarımlarının yeraldığı giysiler tanıtıldı.

Defilede Nalan Güler,Gülfer Büyükdere,Necla Gürcü,Emine Kotan,Hülya Mızrak,Zeynep Çiftçi,Devrim Üstün,Şebnem Tozanoğlu ve Adasu Tekbaş isimli mankenler podyuma çıktılar.Podyuma çıkan mankenler izleyenlerden bol bol alkış aldılar.



Defile sonunda kursiyerlere Halk Eğitim Müdürü Hasan Güzelaydın tarafından diplomaları verildi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false