Avşaspor rüzgar gibi

Avşaspor rüzgar gibi

Bordo mavili ekip Sarıköy karşısında Gol Şhow yaptı 6-1






Avşaspor hız kesmiyor

Geçtiğimiz hafta start alan 1.amatör küme`de Hasanbeyspor`u kendi sahasında 3-1 yenmeyi başaran Avşaspor bugün de Bandırma da karşılaştığı Sarıköyspor`u 6-1 mağlup ederek ligdeki istikrarını sürdürdü.

Saha: Bandırma Sanayi
Hakemler: Emre Astekin * Necmi Bayraktar *** Cüneyt Sedef ***

Avşaspor: İsmail *** Tunç ** Oguz ** Fuat ** (Ceyhun**) Mutlu** Vural** Hakan*** Osman** Ercan**** Ferhat**** Sercan***(Olgu**) 

Antrenör: Feray Acemler *

Sarıköyspor: Aydın * (Erbil***) Aslan ** Emre* (Burak**) Tugay** Özhan** Muhammet** Atakan*** Sinan* Mehmet* (Sinan**) Gökhan* Burak*(Erbil**)

Antrenör: Müslüm Tosun**

Sarı Kartlar: AtakanDk.52 (Sarıköyspor)

Kırmızı kartlar:
Aydın Dk.41.(Sarıköyspor)

Goller : Dk.7 ve 61- Ferhat, Dk.44 Muhammet, Dk.32 ve 78 Vural, Dk.80 Olgu (Avşaspor) Dk.22 Sinay (Sarıköyspor)


Avşaspor takım oyunuyla kazanıyor

Deniz aşrı bordo mavililer yeni geldikleri 1.amatörde 2.hafta da fırtına estirdiler.


``Bizim için her yer Avşa`` parolası ile çıktıkları karşılaşmalarda, müsabakaların ilk dakikasından itibaren oyun üstünlüğünü eline geçiren Avşaspor son üç yıldır %90 koruduğu takım iskeleti ile başarının vazgeçilmez takımı oluyor.

Nitekim bugün Bandırma oynanna karşılaşmada da böyle oldu ve henüz karşılaşmanın 7 dakikasında uzun topla defansın arkasına sıçrayan Ferhat kaleci Aydın`ı kolay aştı 1-0.

Herkez Avşaspor`un golünün erken gelmesini ``farkı ilk dakikalara sığdıracak`` düşüncesi bırakırken, Sarıköy bu düşünceleri yanılttı.

Sarıköyspor`un gedikli kaptanı Sinay 22 dakikada kaydettiği gol ile skoru 1-1 eşitlerken maç yeniden özüne döndü.

Avşaspor ile Sarıköy`ün başa baş mücadelesi sadece 10 dakika sürdü. Bordo mavililerin bunaltıcı baskısı 32 dakikada Sercan`ın ayağından kazanılan nefis bir golle skor 2-1 oldu.

Avşaspor bukez işi şansa bırakmadı üst üste gelen akınların 41.dakikasında Ercan`ın kontra bir topla yine rakip yarı alanı arşınladı. Kaleci Aydın kalesini terk etti. Ceza yayı önünde karşılaşan iki oyuncudan faulü yapan kaleci Aydın düşürülerek sakatlanan ise Ercan oldu.
Kaleci Aydın`ın bu hareketi Kırmızı kartla cezalandırılırken Sarıköyspor teknik direktörü tecrübeli Hoca Müslüm Tosun zorunlu olarak sol açık Burak`ı oyunda alarak yerine yedek kaleci Erbil`i koymak durumunda kaldı.

Bu hareket karşılaşmanın kırılma noktası oldu.

44 . dakikada bu kez Muhammet yeni kaleci Erbil`i avlayarak topu ağlarla buluştururken ilk yarınında skorunu belirlemiş oldu 3-1.

Avşaspor karşılaşmanın 2.yarısına rakibi Sarıköyspor`a avantajlı başladı.
Bordo Mavili ekibin golcü ayağı 61 dakikada bir kez daha sahnedeydi ve renklerin diyarına isabet eden golü ile durumu 4-1 yaptı.

Avşaspor özellikle 2.yarıda rakibinin eksik olması avantajı ile rahat bir oyun sergilerken, Sarıköyspor sag kanatta Atakan ile gol arayışlarını yılmadan sürdürdü.

Avşaspor ise uzun toplarla takım oyununu öne çıkartan pasları, sayısal anlamda eksik olan rakibinin iyice yorulmasını sağladı ve 78 dakikada Vural ile 5-1, 80 Dakikada Olgu ile skoru 6-1 yaparak hem liderliğini hende farklı gol averajını sürdürdü.












Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 19.4 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.6 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Perşembe 28.1 ° / 11.6 ° Güneşli