Avşa`ya, 3-2 lik Çelik depremi

Avşa`ya, 3-2 lik Çelik depremi

1.Amatör Küme`de Avşaspor Çelikspor engeline takıldı. 2-3





Avşaspor 2 Çelikspor 3
1.Amatör Küme`de 6.hafta karşılaşmaları tamamlandı. Günün ilk karşılaşmasında Bandırma Sanayi Stadında karşı karşıya gelen Avşaspor ile Çelikspor`un mücadelesini Çelikspor 3-2 kazandı.

Sabah Saat 10.oo`a alınan karşılaşmaya yol yorgunu çıkan Şampiyon adaylarından Avşaspor müsabakanın ilk yarısında büyük bir yorgunluk gösterdi.

Avşaspor`un bu olumsuzluğuna bir de hakem Mutlu Çiğdem`in ikilem kararı damgasını vurdu.

Karşılaşmanın 17.dakikasında kontra bir topla defansın arkasına sızan Çelikspor golcüsü Taygun kaleci İsmail ile karşı karşıya kaldığında, İsmail`in ayakla karışık topa hamlesi sertti ve Taygun acı ile kendini yerde bulduğunda Hakem Mutlu Çiğdem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.

Çiğdem`in keskin düdüğü önemli karşılaşmanın kırılma noktasıydı. Avşaspor adına hem penaltı, hemde kırmızı kart anlamına gelen bu düdük karşılaşmanın skoru anlamında da sonun başlangıcı oldu.

Kısa bir sessizlikten sonra görüldü ki, Yan hakem Sacit Demirci orta hakemin Penaltı kararı öncesinde Taygun için ofsay bayrağını kaldırmıştı.

Uyarılan sonrası Penaltı`nın iptal edilip Avşaspor ofsayt`tan serbes vuruş kazanmasıyla ayrı bir seyir`e dönüştü.

Çelikspor`un heyecanını arttıran bu an, ardından seri ataklar getirdi. Nitekim 24 dakika da Kenan Çelikspor adına kaydettiği gol ile kırmızı beyazlı ekibi 1-0 öne geçirdi.

Çelikspor yakaladığı bu avantajı farka taşıdı ve 35 dakikada Kemal, 43 dakikada Berker`in ayağından kaydettiği goller ile ilk yarıyı 3-0 önde kapatmayı başardı.

2.Devre`ye 3-0 yenik başlayan Avşaspor zirve mücadelesinden kopmama noktasında son bir çaba ile tüm hatlarıyla yüklendiği Çelikspor kalesinde Ferhat sağ korner yönderi çizgisinden ceza alanına girdiğinde düşürüldü. Penaltı atışını kullanan Ferhat skoru 3-1 yaptı.

Avşaspor`un atakları daha sonrada devam etti. Ancak beklenen gol birtürlü gelmedi. Farkı iyi kullanan Çelikspor durağan oyunla zamanı lehine çevirmeyi başarırken, 87 dakikada kazanılan korner vuruşunda Hakan`ın vuruşu Ferhat`ın kafa vuruşu ile 2.kez Çelikspor ağlarıyla buluştu 2-3.

Karşılaşmanın kalan bölümünde 4 dakikalık uzatma oynansa da bu sürede skoru değiştirecek başka gol olmadı.

90+2 dakika oynanırken Çelikspor`dan Taygun İkinci sarı kart`tan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Stat: Bandırma Sanayi

Hakemler; Mutlu Çiğdem- Mesut Koç- Sacit Demirci
Avşaspor; İsmail- Tunç- Oğuz- Fuat- Mutlu- Vural- Hakan- (Melih) Osman- Ercan- Ferhat- Erdinç-(Ali Eren)
Antrenör: Feray Acemler
Çelikspor: Mehmet- Serkan- Kemal-(Sonkan) Çağdaş- Cenk- Berkay- Berker- Ümit- Kenan-(Teyfik) Selçuk- Taygun-
Antrenör: Sebahattin Aydın

Kırmızı Kart: Dk.89. Taygun (Çelikspor)
Goller : Dk.24 Kenan, Dk.35 Kemal, Dk.43 Berker (Çelikspor)
.................Dk.50 Penaltı- Dk.87 ferhat (Avşaspor)










bandirma genclik
18.11.2012 20:10:04
Maci seyrettim bugun amator kunede celikspor iyi isler ypiyo hakeme cok yuklenio tpcular birz oyuna yonelim olsa iyi olur avsasporda kaleci ismail cok iyiydi celkspor da taygun ozellikle cenk cok iyiydi bence gunun basarili ismiydi.

Ebru Gezer
19.11.2012 21:10:12
Maçın ikinci yarisini seyrettim. Çeliksporun kalecisi Mehmet sürekli oyunun içindeydi ve sürekli maçı takip etti. Yan toplarda gayet başarili bir performans ortaya koydu. Cenkte biraz kilo vermesi lazim . Gayet başariliydi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı