Ayak basmadığı yer kalmadı

Ayak basmadığı yer kalmadı

DEVA'nın topuklu Efesi Ayşegül Özdemir, hem kongre hazırlıklarını sürdürüyor, hem de Partisinin kırsal kalkınma projesini anlatıyor.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) nın topuklu Efe'si, Bandırma İlçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir 25 haziran'da Genel Başkan Ali Babacan'ın katılımı ile gerçekleştireceği genel kurul için yoğun bir çalışma temposu içinde köy-kent ayak basmadığı yer bırakmazken, üstüne üstlük mesleği ile bağlantılı olan Kırsal Kalkında projeleri ile tarım emekçilerine stratejik destek veriyor.

DEVA Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir bugünde Kuşcenneti, Y. Çomlu, Kirazlı, Doğa, Aksakal, Ergili, Dutliman ve Sahil Yenice kırsal Mahallelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde büyük ilgi gördü.

Mera'da çoban ile, Tarlada Dometes-Kabak ekibi ve damlama sulama çalışmasında bulunan köylülerle konuşan Başkan Ayşegül Özdemir, her emek ve çabanın milli irade tarafından planlanıp desteklenmediği sürece yaşam şansı olmadığını vurguluyarak, Türk çiftçisinin bugün her alanda bu plansızlığın kurbanı edildiğine işaret etti.

Özdemir, "Deva'nın iktidarında otundan, etine ekonomik verilerle disiplin edilip, ekerken ne kazanacığının bilineceğini,  alın terini yaşamına katık eden üreticinin en üst noktada desteklenip, üretimi teşvik edilmekle kalmayıp, mazot desteği, arazi toplulaştırması ve sulama gibi kırsal kalkınmanın en önemli kalemleri Küçük ve Büyükbaş hayvancılık, sebze ve meyvacılık ile üretim katmanları 12 ay'a yayılarak borç batağına gark edilen çiftçimizin ebedi başkomutan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği muassır medeniyet çerçevesinde "Köylü Milletin Efendisidir." düsturunu yeniden kazandırmaktır." dedi.



Anahtar Kelimeler: basmadığı kalmadı
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı