Ayakta Alkışlandılar

Ayakta Alkışlandılar

Gönen Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korosu Topluluğu




Gönen Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korosu Topluluğu



Her yıl gelenekselleşen şekilde Ömer Seyfettin Kültür ve Sanat Haftası” etkinlikleri arasında yer alan programda gerçekleştirilen konser ile sevenleriyle buluşan Gönen Belediyesi Türk Halk ve Türk Sanat Müziği Korosu yılboyu sürdürdüğü çalışma ve provalarının beklenen sonucunu hafta sonu konserleriyle hasat etti.



Gönen'den yola çıkan müziğin yolcuları bu yolda yaklaşık 20 yılın birikimiyle yürüyorlar! Şefleri emekli müzik öğretmeni Faruk Arısoy liderliğinde, emekli öğretmen, görevine devam eden öğretmen, okul müdürleri, avukat, işçi, esnaf, tüccar, memur, ev hanımı, öğrenci gibi değişik yaş gruplarından ve mesleklerden insanımızı bir araya getiren müzik sevgisi, yıllara göre artan ve azalan sayılarıyla koromuzu zamana meydan okurcasına bir arada tutmakta. Toplumun değişik kesimlerinden gelmelerine rağmen, belki de farklı kültür ve anlayışlara sahip olsalar da ülkemizin, toplumumuzun en çok ihtiyaç duyduğu birlik ve beraberliği taa yıllar öncesinden sağlamış olmalı ve istikrarla sürdürüyor olmaları önemli bir örnek. Müzik sevgisinin ve müzik güzelliğinin yakınlaştırdığı bu seçkin insanlar, şimdi çalışmalarının hedefi sizlerin beğenisine mazhar olmak, müziğimizi yaşatmak olarak huzurlarınızdalar. Emeği geçenlerin tümünü alkışlıyor, kutluyoruz. Başarılarının devamı dileklerimizle…



Gönen Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korosu Topluluğu yıllardır insanımızda alışkanlık yapan performans ve beğenisine bir yenisini ekledi.

24. Ömer Seyfettin kültür ve Sanat haftası etkinlikleri içinde olmak üzere, 2013 yılının geleneksel konserine 9 Mart 2013 akşamı imza atan Koromuz, yine bir akşam öncesinde de Gönen Müftlüğünün seçkin ve başarıları ses getiren personelinden sekizinin katılımıyla Tasavvuf Musikisi dalında Gönenli müzik sevdalılarına unutulmayacak bir müzik ziyafeti yaşattı.

Hem koro anlamında bir arada hem de tek tek solo üstlenen üyelerinin olağanüstü başarılı performansı seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

Konser bitiminde Belediye Başkanvekili Mimar Mustafa Başar tarafından gecenin anlam ve önemine binaen Koro Şefi Faruk Arısoy'a çiçek takdim edildi.

Mutluluğu ve gecenin keyfi yüzünden belli olan seyirciler iki bölümden oluşan konserden gecenin ilerleyen saatlerinde yoğun duygularla ve mutlulukla ayrıldılar.

Gönende sanatın adresi eski sinema salonunda gerçekleşen konsere büyük ilgi gösteren Gönenli müzikseverler unutamayacakları bir gecenin mutluluğunu konser bitiminde aralarında yaptıkları yorumda paylaştılar.

Emeği geçenlerin tümünü seyircilerimiz adına alkışlıyor, kutluyoruz. Başarılarının devamı ve daha çok sayıda konserlerde buluşma dileklerimizle…







Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli