Ayça Aydemir`den abla şevkati

Ayça Aydemir`den abla şevkati

Gençler liginde düdük çalan bölge hakemi Ayça Aydemir kartlarına ihtiyaç duymuyor







Balıkesir
bölgesi hakemlerinden Ayça Aydemir 3 yıldır görev yaptığı amatör liglerde özellikle orta hakem olarak görev aldığı gençler müsabakalarında kartlarına gerek duymuyor.


Genelde Gençler liginde düdük çalan, amatörlerde ise yan hakem olarak görev alan Ayça Aydemir öğrenci yoğunluklu genç takımlarda kuduğu oyun içi telapati ile kartlarına ihtiyaç duymuyor.

Sertlik ve itirazların en az seviyede meydana gelen karşılaşmalarda bu olumsuzlukları uyarıları ile elimine eden Ayça Aydemir kart kullanımın oyuncu üzerinde itici ve dışlanmış etkisi yarattığını, dolayısı ile bir çok kez ikaz ile tekrarına mahal bırakmadığına işaret etti.

Özel bir kuruluşta Jeoloji mühendisi olarak görev yapan Hakem Ayça Aydemir genç bir bayan olarak en zor hava koşullarında dahi büyük bir istekle hakemlik mesleğini sürdürdüğünü hedefinin ise ulusal bazda düdük çalmak olduğunu vurgulayarak küçük öfkeleri yumuşaltarak futbolun kendine özgü yarışma atmosferinde dostluğa dönüşmesini sağlamanın kendisine büyük keyif verdiğini söyledi.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı